Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR in de kijker bij bedrijfsleven

Donderdag 27 juli 2023

PERSBERICHT

Nu de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) 457 leden telt, melden steeds meer bedrijven zich als business partner. De brancheorganisatie voor specialisten in kleinschalige reizen groeit gestaag en verwacht dat volgend jaar zeker 500 reisorganisaties zijn aangesloten. Met dit hoge ledental is de vereniging een interessante partij voor het bedrijfsleven om hun diensten aan te bieden.

De firma’s die businesspartner zijn komen uit diverse sectoren zoals de IT, evenementen, verzekeringen, online marketing, software, accountancy, juridische zaken en dergelijke. De laatste businesspartners die zijn aangesloten zijn Vuelandia, VZR Garant, STO Garant, Fliteline en Boymans en Partners, een belastingadvies- en administratiekantoor gespecialiseerd in zzp-ers en MKB.

Eén van de redenen van VvKR om met Boymans en Partners in zee te gaan is de vergaande automatisering waar zij gebruik van maken. Hierin nemen ze de complexe btw-reisbureauregeling mee voor touroperators die hun reizen uitvoeren binnen Europa. De fiscalisten beschikken ook over een communicatieportaal waarbij de privacy gewaarborgd is. Maarten Boymans voegt toe: “Wij zijn zo enthousiast over het samenwerken met reisorganisaties, dat een partnerschap met de VvKR een logische vervolgstap is.”

Alle businesspartners bieden de VvKR-leden aantrekkelijke diensten of prijzen waardoor het voor beide partijen gunstig is zaken met elkaar te doen.


Meer informatie 

Bijlage 1 Wordbestand:  VvKR in de kijker bij bedrijfsleven

Bijlage 2 Afbeelding: Boymans & Partners en VvKR (v.l.n.r. Maarten Boymans, Ton Brinkman en Rob Boymans)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nathalie D’Alessandro, Woordvoerder van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Telefoon 06-34 05 39 62 of via nathalie@vvkr.nl.

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) biedt een platform aan meer dan 450 kleinschalige veelal specialistische reisorganisaties en behartigt de belangen van deze organisaties. De leden van VvKR zijn allemaal reisspecialisten. Zij staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \