Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR ook aanbieder van opleidingen voor starters

Dinsdag 15 augustus 2023

PERSBERICHT

Op 15 september organiseert VvKR voor de vijfde maal de Masterclass voor Startende Reisorganisaties. Deze is wegens succes geprolongeerd, want vele nieuwe VvKR-leden zijn al met deze beproefde formule geholpen bij een goede start van hun onderneming. De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties legt zich steeds meer toe op het begeleiden en opleiden van starters. Want zij merkt dat veel beginnende bedrijven in de reisbranche niet goed op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving rondom reizen.

VvKR is 12,5 jaar geleden opgericht om op te komen voor de belangen van kleinschalige reisspecialisten en hen te begeleiden bij de uitdagingen in hun vakgebied. Debutanten in de reisbranche horen ook bij de doelgroep van VvKR en minder ervaren ondernemers verdienen speciale aandacht. Daarom publiceerde VvKR eerder al een leerboek; het Handboek voor Startende Reisorganisaties en werd een inloopspreekuur voor starters op de Vakantiebeurs georganiseerd.

Marleen Nijdam, VvKR secretaris en organisator: “Dankzij de Masterclass zijn startende reisondernemers in staat om zaken als veiligheid, aansprakelijkheid, administratie en financiën meteen weloverwogen en professioneel te regelen.” Zij voegt toe: “Ook andere organisaties, zoals verenigingen, yogascholen en coaches die af en toe reizen willen organiseren kunnen veel hebben aan deze informatieve dag. Het doel is dat je na deze dag goed geïnformeerd en wel beslagen ten ijs komt.”

Tijdens het lustrum van de populaire en zeer goed bezochte masterclass geven drie experts de belangrijkste ins & outs voor wie overweegt zelf een reisbedrijf te beginnen. De vaste sprekers zijn Paul Otto van Kompas Juristen, A tot Z Accountants en opnieuw Ger Swinkels, een autoriteit op het gebied van inkoop, product, verdienmodellen en garantieregelingen.


Meer informatie 

Bijlage 1 Wordbestand:  VvKR ook aanbieder van opleidingen voor starters

Bijlage 2 Afbeelding VvKR Masterclass voor Startende Reisorganisaties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nathalie D’Alessandro, Woordvoerder van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Telefoon 06-34 05 39 62 of via nathalie@vvkr.nl.

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) biedt een platform aan meer dan 450 kleinschalige veelal specialistische reisorganisaties en behartigt de belangen van deze organisaties. De leden van VvKR zijn allemaal reisspecialisten. Zij staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \