Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR en Reisbureauwebsite.nl bundelen krachten met Business Partnerschap

Maandag 23 oktober 2023

PERSBERICHT

Met een gedeelde visie op het versterken van kleinschalige reisorganisaties bundelen VvKR en Reisbureauwebsite.nl hun krachten in een veelbelovend business partnerschap. Deze samenwerking verzekert de reis naar succes voor kleinschalige reisaanbieders die streven naar een solide online fundament binnen de reisindustrie.

“Dit Business partnerschap is een logische vervolgstap op de reeds langdurige contacten die al bestaan tussen de oprichters van reisbureauwebsite.nl en VvKR” zegt Ton Brinkman verheugd, voorzitter van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties). “Reisbureauwebsite.nl biedt de expertise en ervaring die nodig is om kleinschalige reisorganisaties te helpen groeien en gedijen in een steeds competitievere markt.”

De voorzitter voegt toe “De samenwerking heeft als doel om onze leden te ondersteunen bij hun online aanwezigheid en het bereiken van een breed publiek. Wij denken dat deze samenwerking perfect aansluit op de behoeften van onze leden. Want Reisbureauwebsite.nl levert innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor kleine en startende reisorganisaties om hun reisaanbod professioneel en aantrekkelijk online te presenteren.”

Meer slagkracht

“Wij dragen met reisbureauwebsite.nl al jaren ons steentje bij om het specialistische reisaanbod van kleinschalige reisorganisaties nóg beter vindbaar te maken voor het Nederlandse publiek. Het officiële businesspartnership met VvKR geeft ons daarbij nu meer slagkracht.” volgens Wendy Assenberg van Eijsden.

www.reisbureauwebsite.nl is een samenwerkingsproject tussen marketingcoach Wendy Assenberg van Eijsden (cursusplatform buildyourtravelbizz.com) en web developer Michel Schönhage (internetbureau jun-e-jay.com).

.


Meer informatie 

Bijlage 1 Wordbestand:  VvKR en Reisbureauwebsite.nl bundelen krachten met Business Partnerschap

Bijlage 2 AfbeeldingReisbureauwebsite.nl en VvKR  (v.l.n.r. Michel Schönhage , Wendy Assenberg van Eijsden en Ton Brinkman)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nathalie D’Alessandro, Woordvoerder van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Telefoon 06-34 05 39 62 of via nathalie@vvkr.nl.

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) biedt een platform aan meer dan 450 kleinschalige veelal specialistische reisorganisaties en behartigt de belangen van deze organisaties. De leden van VvKR zijn allemaal reisspecialisten. Zij staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \