Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Bezoek de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen in Amsterdam

Woensdag 03 januari 2024

Ben jij op zoek naar een unieke reis?

Ben jij weer vakantieplannen aan het maken en wil je graag reisideeën op doen? Kom dan naar de Vakantiebeurs voor bijzondere Reizen in Amsterdam.

Er zijn ook een aantal VvKR reisspecialisten aanwezig op deze kleinschalige reisbeurs.

‘Off the beaten track’

Op deze bijzondere vakantiebeurs vind je geen toeristische infostands, maar voornamelijk gespecialiseerde touroperators, die bestemmingen aanbieden waar ze alles van weten!

‘Bijzonder’ betekent dat je voorbij geloodst wordt aan toeristische ‘highlights’ die je uit een gids kunt halen maar door middel van maatwerk die facetten van een land leert kennen die een kenner je alleen kan vertellen.

Landenpresentaties

Er worden ook verschillende presentaties gegeven over de mooiste landen over de hele wereld, van onbekende bestemmingen in Europa tot onontdekte verre landen.

Tips om als reiziger bij te dragen aan een schonere wereld

We delen graag een aantal tips hoe jij als reiziger kan helpen om de wereld een beetje mooier te maken! We zijn allemaal verantwoordelijk voor de gezondheid van onze planeet. Met een aantal eenvoudige stappen kun je als reiziger een verschil maken en bijdragen aan een schonere, gezondere wereld voor iedereen. En hoe fijn is het om in de toekomst te blijven genieten van de mooiste maar zeker ook schone bestemmingen? 

Locatie en openingstijden beurs

De Bijzondere reizen beurs in Amsterdam vindt plaats in de sfeervolle Beurs van Berlage. Je kunt op onderstaande dagen en tijden een bezoek brengen aan deze beurs:

  • zaterdag 6 januari van 10.00 tot 18.30 uur 
  • zondag 7 januari van 10.00 tot 18.00 uur 

We zien je graag op deze gezellige beurs!

Website Bijzondere reizen beurs voor meer informatie: https://www.vakantiebeursamsterdam.nl/

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \