Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Reislustig het nieuwe jaar in!

Maandag 01 januari 2024

Een toost op nieuwe reisontdekkingen!

Graag proosten we op een reislustig nieuw jaar, met hopelijk weer veel speciale avonturen waarbij we de wereld volop ontdekken!  

Vul je rugzak met herinneringen, met de meest unieke ervaringen en bijzondere ontmoetingen. Want het zijn deze herinneringen die het leven kleur geven.

Het verlangen naar het onbekende is als een zachte bries die ons uitnodigt om onze vleugels uit te slaan en nieuwe horizonten te ontdekken. Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of voor het eerst de wereld verkent, het kiezen van een nieuwe vakantiebestemming is als het openen van een nieuw boek, vol verrassingen en avonturen.

De kleinschalige reisspecialisten staan ook in het nieuwe jaar weer voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te laten worden! Zo vind je diverse VvKR reisorganisaties op de reisbeurzen in januari 2024. Wil je weten welke vakantiebeurzen er zijn, kijk dan eens naar onze blog over bezoek de leukste reisbeurzen!

Wil je deze dagen alvast online reisinspiratie op doen? Kijk dan eens op de VvKR website en zoek jouw favoriete bestemming of thema en neem contact op één van onze reisspecialisten die je graag vol enthousiasme vertellen over hun reisaanbod naar de meest unieke bestemmingen! 

We wensen je een prachtig 2024!

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \