Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Tourism Management opleiding van Inholland organiseert Alumni netwerk event samen met de VvKR op de vakdag van de vakantiebeurs 2024.

Donderdag 28 december 2023

PERSBERICHT

Op 10 januari heeft de opleiding Tourism Management van Inholland een speciale alumni TM Coffee get together in het VvKR-Paviljoen op de vakdag van de Vakantiebeurs 2024 in Utrecht. Deze bijeenkomst is bedoeld om in contact te zijn en te blijven met vakgenoten.

Het koffie moment is toegankelijk voor alle oud-studenten van de opleiding Tourism Management van Hogeschool Inholland Haarlem, Diemen en Rotterdam.  De bijeenkomst vindt plaats tussen 10:00 uur en 11:30 uur. Het is dé plek om TM docenten, collega’s en medestudenten te ontmoeten. Daarna is er voor de deelnemers alle tijd om de beurs op te gaan.

De bijeenkomst wordt gehouden in het VvKR-Paviljoen in Hal 7. “We zijn verheugd dat Hogeschool Inholland hun ‘get together’ in ons VvKR-Paviljoen organiseert”, zegt Marleen Nijdam, bestuurslid en medeorganisator van dit paviljoen. “Dit markeert de samenwerking die we enkele jaren geleden zijn gestart. We hopen op deze manier de studenten en oud-studenten van Inholland kennis te laten maken met diverse VvKR-leden en de mogelijkheden om bij kleinschalige reisorganisaties aan de slag te gaan.”

“Tijdens de vakdag organiseren we ook een Inloopspreekuur voor Startende Reisorganisaties” voegt Marleen Nijdam, bestuurslid VvKR, toe. “De alumni van Inholland zijn hier ook van harte welkom, het biedt hen de mogelijkheid om advies op te doen en kennis in te winnen over het starten van een eigen reisonderneming. We zien namelijk ieder jaar veel pas afgestudeerden die voor zich zelf willen beginnen, dit steuntje in de rug kan net helpen om ook echt te beginnen.

De Coffee get to gether van Tourism Management van Inholland en het Inloopspreekuur voor Startende reisorganisatie vindt plaats in het VvKR-Paviljoen in Hal 7, standnummer 7 H.111.


Meer informatie 

Bijlage 1 Wordbestand: Tourism Management opleiding van Inholland organiseert Alumni netwerk event samen met de VvKR op de vakdag van de vakantiebeurs 2024. 

Bijlage 2: afbeelding TM Alumni Get Together Inholland

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marieke van Meurs (opleiding Tourism Management, Hogeschool Inholland)
Email: Marieke.vanmeurs@inholland.nl
Mobiel: 0624645493

Nathalie D’Alessandro, Woordvoerder van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Telefoon 06-34 05 39 62 of via nathalie@vvkr.nl.

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) biedt een platform aan meer dan 450 kleinschalige veelal specialistische reisorganisaties en behartigt de belangen van deze organisaties. De leden van VvKR zijn allemaal reisspecialisten. Zij staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \