Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR met drie paviljoens op Vakantiebeurs Utrecht

Dinsdag 09 januari 2024

PERSBERICHT

Op de Vakantiebeurs in Utrecht van 10 tot en met 14 januari zijn de kleinschalige reisspecialisten van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties) dit jaar voor het eerst in maar liefst drie hallen vertegenwoordigd. Alle populaire reiscontinenten hebben nu een speciaal VvKR-Paviljoen. De paviljoens zijn te vinden in de Azië/ Afrika hal, Europa en Amerika hal. Daarnaast heeft het VvKR-Paviljoen in hal 7 een eigen Reistheater waar doorlopend presentaties plaatsvinden.

VvKR heeft in het paviljoen in hal 7 zelf ook een eigen stand om informatie te geven over de vereniging en haar leden. Verder verloten de deelnemende reisspecialisten een reischeque van 500 Euro onder aanmelders van de VvKR-nieuwsbrief.

Paviljoens een succes

Het VvKR-paviljoen met het Reistheater in de Azië/ Afrika hal was vorig jaar al een groot succes. Meer VvKR-leden die reizen organiseren naar andere continenten, wilden ook graag deelnemen aan de Vakantiebeurs. Daarom is in de Europa en Amerika hal nu ook een VvkR-Paviljoen te vinden. Het reisaanbod en de variëteit van kleinschalige reisspecialisten is dit jaar in Utrecht dus nog groter.

Samenwerking met Vakantiebeurs en Hogeschool Inholland

De paviljoens en het reistheater zijn ontstaan door een intensieve samenwerking met de Vakantiebeurs, die ook businesspartner is van de vereniging. Naast toonaangevende businesspartners werkt VvKR ook regelmatig samen met de Hogeschool Inholland. Zo organiseert de hogeschool op de Travel Trade Day een alumni ontbijt van 10.00 tot 11.30 uur in het VvKR-Paviljoen in hal 7.

Inloopspreekuur voor startende reisorganisaties

Na de get to gether van de hogeschool vindt op dezelfde locatie om 13.30 uur het Inloopspreekuur voor Startende Reisorganisaties plaats. Iedereen kan zonder afspraak langskomen. Uiteraard zijn ook de alumni van de hogeschool van harte welkom om kennis en advies in te komen winnen over het beginnen van een eigen reisbedrijf.

Nieuwjaarsborrel

Op de Travel Trade Day nodigt de nieuwe voorzitter Kim Nooyens iedereen om 16.00 uur van harte uit voor een nieuwjaarsborrel in het VvKR-paviljoen in hal 7. Standnummer 7H.111.


Meer informatie 

Bijlage 1 Wordbestand:  VvKR met drie paviljoens op Vakantiebeurs Utrecht

Bijlage 2 Afbeelding: VvKR-reisspecialisten op VvKR-Paviljoen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nathalie D’Alessandro, Woordvoerder van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Telefoon 06-34 05 39 62 of via nathalie@vvkr.nl.

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) biedt een platform aan meer dan 450 kleinschalige veelal specialistische reisorganisaties en behartigt de belangen van deze organisaties. De leden van VvKR zijn allemaal reisspecialisten. Zij staan voor

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \