Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Kleinschalige reisspecialisten van VvKR met drie paviljoens op Vakantiebeurs Utrecht

Woensdag 10 januari 2024

PERSBERICHT

Velp, 10 januari 2024 -  Op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs van Utrecht (donderdag 11 tot en met zondag 14 januari) zijn dit jaar de kleinschalige reisspecialisten van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties) in drie hallen vertegenwoordigd. De VvKR-paviljoens zijn te vinden in de Azië/ Afrika hal, Europa en Amerika hal. Daarnaast heeft het VvKR-Paviljoen in hal 7 (standnummer 7 H.111) een eigen Reistheater waar doorlopend presentaties plaatsvinden. Het reisaanbod en de variëteit van kleinschalige reisspecialisten is hiermee vele malen groter en veelzijdiger dan vorig jaar.

VvKR heeft in het paviljoen van hal 7 zelf ook een eigen stand om informatie te geven over de vereniging waar meer dan 450 kleinschalige reisorganisaties bij zijn aangesloten. De reisspecialisten die in de VvKR-Paviljoens staan, verloten samen een reischeque van 500 Euro. Iedereen die zich inschrijft voor de maandelijkse VvKR-nieuwsbrief maakt kans om te winnen.

Groot kleinschalig reisaanbod

Het VvKR-paviljoen én het Reistheater waren vorig jaar al een groot succes. Met nu drie eigen Paviljoens is VvKR op de Vakantiebeurs 2024 in bijna alle populaire reiscontinenten vertegenwoordigd. In het VvKR-paviljoen van hal 7 staan de aanbieders van Azië/ Afrika, in hal 9 van Europa en hal 12 van Amerika.

Weg van de massa

VvKR werd in 2011 opgericht voor kleinschalige reisaanbieders die lokale bevolking, cultuur, tradities en reizen in kleine groepen hoog in het vaandel hebben. Vanwege milieuaspecten zijn grote touroperators de laatste jaren ook de markt van duurzaam reizen ingedoken. Reisorganisaties aangesloten bij VvKR blijven zich onderscheiden in hun persoonlijke aanpak, het aanbieden van maatwerk en deskundigheid vanwege het eigen specialisme.


Meer informatie 

Bijlage 1 Wordbestand: Kleinschalige reisspecialisten van VvKR met drie paviljoens op Vakantiebeurs Utrecht

Bijlage 2 Afbeelding: Vakantiebeurs Utrecht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nathalie D’Alessandro, Woordvoerder van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Telefoon 06-34 05 39 62 of via nathalie@vvkr.nl.

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) biedt een platform aan meer dan 450 kleinschalige veelal specialistische reisorganisaties en behartigt de belangen van deze organisaties. De leden van VvKR zijn allemaal reisspecialisten. Zij staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \