Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Heidag kleinschalige reisondernemers

Donderdag 25 april 2024

PERSBERICHT

Vrijdag 19 april jl. organiseerde VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties) een VvKR-Heidag voor haar leden. Een groep gemotiveerde reisondernemers en het bestuur van VvKR kwam hiervoor samen in de mooie groene omgeving van Bunnik. Zij spraken over de kaders van het lidmaatschap, kernwaarden en wat de taken van de vereniging precies zijn. Samen heeft deze club van enthousiaste leden een plan gemaakt waar VvKR de komende jaren aan wil werken.

Het succes en de toegankelijkheid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties is mogelijk dankzij de actieve inzet van leden. De afgelopen 13 jaar is de vereniging gezamenlijk opgebouwd tot een zeer actieve community van ruim 450 betrokken leden. Samen hebben ze veel ambities zoals het organiseren van evenementen, ondersteuning van ontwikkeling van de aangesloten reisspecialisten, verdere professionalisering, het begeleiden van nieuwe leden en het creëren van inkoopvoordelen.

De laatste heidag dateert uit 2018 en intussen is er veel veranderd in de reisbranche. Met een schat aan inzichten en interessante ideeën kan het bestuur aan de slag om ervoor te zorgen dat VvKR klaar is voor de toekomst.


Meer informatie 

Bijlage 1 Wordbestand: Heidag kleinschalige reisondernemers

Bijlage 2 Afbeelding: Groepsfoto1 deelnemers VvKR-Heidag

Bijlage 3 Afbeelding: Groepsfoto2 deelnemers VvKR-Heidag

Bijlage 4 Afbeelding: Een stap voorwaarts VvKR-Heidag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nathalie D’Alessandro, Woordvoerder van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Telefoon 06-34 05 39 62 of via nathalie@vvkr.nl.

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) biedt een platform aan meer dan 450 kleinschalige veelal specialistische reisorganisaties en behartigt de belangen van deze organisaties. De leden van VvKR zijn allemaal reisspecialisten. Zij staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \