Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

In en op het water

Vrijdag 06 juli 2018

Genieten van de mooiste stranden, van het kraakheldere zeewater, van dat prachtig mooie blauwe bergmeer of gewoon van het uitzicht vanaf de oever van de rivier. Water betovert en zeker tijdens de vakantie.

Jong en oud beleven er volop plezier aan. Wil je onbekommerd ontspannen of juist actief bezig zijn; op en rond het water kun je alle kanten uit. Heis de zeilen langs de Turkse kust, beleeft exotische festivals rondom het water, ga walvissen spotten in de Ierse wateren, maak een cruise over de Nijl of ontdekt een compleet andere wereld tijdens een safari vanaf het water.

De reisspecialisten van VvKR bieden diverse soorten vakanties aan in en op het water. Staat er iets voor jou tussen?

Duikvakanties

Het is lastig aan niet-duikers uit te leggen wat je als duiker boeit. Ervaren duikers, maar ook niet ervaren duikers kunnen terecht bij VvKR-reisspecialisten voor hun duikvakantie.

 

Cruise vakanties

Onderweg zijn, maar nergens heen hoeven. Aan boord van een cruiseschip begint het grote genieten zonder haast. Wist jij dat er heel veel verschillende soorten cruises zijn? Deze VvKR-reisspecialisten bieden de meest uieenlopende soorten cruise vakanties.

 

Dolfijn reizen

In gevangenschap zijn dolfijnen meer dan een punt van discussie, maar in de vrije natuur boeien deze intelligente zeezoogdieren de mens net zo als vice versa. Wil jij graag dolfijnen spotten in de vrije natuur, bekijk dan welke dolfijn reizen je via de VvKR reisspecialisten kan boeken.

 

Kanovaren

Een ideale actieve vakantie op het water, dat zijn kano vakanties. Waar het kan, waar het mag, kijken reisorganisaties voor de fervente kanoër net even verder vooruit voorbij de volgende bocht of stroomversnelling.

 

Visvakanties

Water heeft een ontspannende werking. Wist je dat visreizen hun eigen dynamiek hebben. En dat er diverse VvKR reisspecialisten zijn gespecialiseerd in visreizen?

 

Zeilvakanties

Tijdens een zeilvakantie ervaar je niet alleen het gevoel van vrijheid op het water, maar ook het spel van de mens om de kracht van de wind met te benutten om van A naar B te komen. Een zeilvakantie is een unieke belevenis.

 

Nieuwsbrief

Met de VvKR kom je nog eens ergens! Bekijk de verschillende ideeën voor “vakanties in en op het water” die wij voor jou in onze nieuwsbrief van deze maand op een rijtje hebben gezet maar eens.  Bij de reisspecialisten van de VvKR boek je veilig en vertrouwd jouw allerleukste vakantie. Wil je ook elke maand de laatste acties en aanbiedingen van de VvKR-reisspecialisten ontvangen? Meldt je dan hier aan voor maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \