Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Op vakantie naar Afrika

Vrijdag 05 oktober 2018

Afrika is het op één na grootste continent op aarde en herbegt een enorme diversiteit aan natuurschoon en culturen. Van de pyramides in Egypte tot de nauwe straatjes in de Marokkaanse koningssteden en van de golvende zandwoestijn in Namibië tot de besneeuwde top van de Kilimanjaro in Tanzania: een reis naar of door Afrika is altíjd een avontuur.

De mogelijkheden zijn eindeloos: reis per luxe trein door Zuidelijk Afrika, ga op zoek naar de berggorilla's in Oeganda, maak onvergetelijke wandelingen door Burkina Faso , spot de big 5 tijdens een Safari of geniet in alle rust van het spectaculaire uitzicht vananf de Tafelberg in Kaapstad.

 

Op vakantie naar Afrika

Een vakantie naar Afrika betekent voor iedereen wat anders, daarom is het zo prettig wanneer je met een echte kenner je reis naar Afrika kan boeken. Het brede scala aan bestemmingen van Afrika betekent een veelheid aan verschillende vakantie-ervaringen. Wat een keuze!

Gelukkig kunnen de reisspecialsiten van VvKR je heel goed helpen jouw ideale reis naar Afrika voor je samen te stellen. Weg van de massa in kleinschalige en persooonlijke reizen: ontdek dit in alle opzichten indrukwekkende continent nu met een persoonlijke reis van één van onze reisspecialisten. Wij wensen je alvast een mooie reis toe.

 

Nieuwsbrief

Dit en nog veel meer mooie en kleinschalige reizen boek je veilig en vertrouwd bij de reisspecialisten van de VvKR. Kijk daarom eens bij één van de ruim 350 VvKR reisspecialisten voor een reis van je leven. Op de pagina bestemmingen vind je snel een eenvoudig de reisspecialisten voor elk land. Bij de reisspecialisten van de VvKR boek je veilig en vertrouwd jouw allerleukste vakantie. Wil je ook elke maand de laatste acties en aanbiedingen van de VvKR-reisspecialisten ontvangen? Meld je dan hier aan voor maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \