Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Bezoek VvKR op het Verre Reizen Event Antwerpen

Woensdag 10 oktober 2018

Wat een leuke reisbeurs is dit toch: het Verre Reizen Event Antwerpen: dé ideale plek om je te laten informeren en inspireren voor de bijzondere reis die je misschien binnenkort hoopt te maken.

Keuzestress

Je wilt op reis en je hebt besloten dat het dit keer een vere bestemming zal zijn ... maar wat een keuze! Waar wil je heen? Afrika? Azië? Noord- of Zuid Amerika? Of vlieg je naar de andere kant van de wereld en ontdek je Australië of Nieuw-Zeeland?

De ideale plek om dit te ontdekken is natuurlijk het Verre Reizen Event dat aankomend weekend in Antwerpen wordt gehouden. Op 13 & 14 oktober staan grote en kleine touroperators klaar om je van alle informatie te voorzien. En waarom deze beurs extra leuk is: heel veel deelnemers zijn VvKR-reisspecialisten. Bij hen kan je mooie, kleinschalige en specialisatische reizen boeken, veilig en vertrouwd. Wij wensen je alvast een mooie reis toe.

Locatie & openingstijden

Je kan het event op de volgende momenten bezoeken:

  • Zaterdag 13 oktober: 10:00 - 17:00
  • Zondag 14 oktober: 10:00 - 17:00

Locatie

Waagnatie Expo & Events, Antwerpen
Rijnkaai 150

 

VvKR-stand op het Verre Reizen Event

VvKR is zelf ook aanwezig een eigen stand? Bezoek onze ambassadeurs op stand 026. Zij kunnen je alles vertellen over VvKR en je doorverwijzen naar de diverse VvKR-reisspecialisten die aanwezig zijn op de beurs.

Foto's


Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \