Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

EpowerXperience


Correspondentieadres

EpowerXperience
Braak 30
Neede
Nederland

Volg onswww.epowerxperience.nl
0653591954
info@motordelen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23041

EpowerXperience

EpowerXperience organiseert onvergetelijke Emtb tochten in Oostenrijk met als thuisbasis Brixen im Thale. Brixen im Thale ligt midden in de Kitzsbuhleralpen een ware MTB arena. 

We maken gebruik van onze highperformance Emtb's van de italiaanse merken Thok en Malaguti. De begeleiding als gids en instructeur gebeurt door ons zelf zodat we altijd de gewenste kwaliteit die wij hoog in het vaandel hebben staan kunnen borgen. Wij bieden voor iedereen mits je een beetje sportief bent een fantastische ervaring aan voor zowel absolute beginners als gevorderde mountainbikers.

We nemen je mee begeleiden en coachen je op een positieve manier  zodat het genieten is en je grenzen durft te verleggen. Onze Emtb's zorgen voor een unieke ervaring en beleving het is the next level. Door onze lokale bekendheid komen we op de mooiste plekken en eten en drinken we in de authentiekste berghutten. We overnachten in een traditioneel Oostenrijks pension van 400 jaar oud. De routes stemmen we af op het niveau van de deelnemers we gaan op pad met een maximale groep van 6 deelnemers om zo maximale flexibiliteit te garanderen.

Tijdens het introductie gedeelte in Nederland kijken we naar de mogelijkheden en stemmen we de wensen met elkaar af. 
Kortom een onvergetelijke unieke ervaring die nog nergens in Nederland word aangeboden immers onze trips zijn INCLUSIEF gebruik van een EMTB

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \