Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

iki Travels


Correspondentieadres

iki Travels
Zuid-Hollandlaan 7
's-Gravenhage
Nederland

www.ikitravels.nl
+31708200324
info@ikitravels.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 20053

iki Travels

iki Travels oganiseert individuele reizen op maat naar Azië en is gespecialiseerd in de landen Japan, Zuid Korea, Vietnam, Taiwan, Cambodja, Laos en Sri Lanka. Geniet van oude culturen, dynamische steden, kleurrijke volkeren, woeste natuur en schitterende stranden. En laten we de lokale markten en culinaire hoogtepunten vooral niet vergeten in Azië. We hebben geheel verzorgde rondreizen of reizen met wat meer vrijheid in het programma. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden in het land reizen we met openbaar vervoer, huurauto wel of niet met chauffeur of wat avontuurlijker met de benenwagen tijdens een meerdaagse trekking.

De medewerkers van iki Travels kennen de reizen en hotels, die aangeboden worden uit eigen ervaring en uit de ervaringen van klanten. iki Travels kan de beste prijs - kwaliteitverhouding voor u selecteren en garanderen. Bij onze selectie houden wij uiteraard ook rekening met de gunstige ligging van de hotels. Nooit ver weg in een buitenwijk en goed bereikbaar met openbaar vervoer.  

Ook met specifieke wensen zoals golf, duiken, skiën, martial arts en bezoek aan evenementen zoals Formule 1, concerten of sportwedstrijden kunnen wij u helpen. 

Buiten de vele voorbeeldreizen en bouwstenen op de website is er nog veel meer mogelijk. We stellen de reis geheel naar uw wensen in overleg met u samen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \