Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Island Adventures


Correspondentieadres

Island Adventures
Willem-Alexanderplein 4
Scherpenisse
Nederland

Volg onswww.islandadventures.nl
061548124
info@islandadventures.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23030

Island Adventures

Bij Island Adventures verzorgen we betaalbare, actieve pakketreizen naar de Malediven en Sri Lanka voor zowel groepen als individuele reizigers. Daarnaast organiseren we voor deze bestemmingen ook gespecialiseerde duik- en/of watersportvakanties op verzoek.

Je geniet van de parelwitte stranden, azuurblauwe zee en weelderige jungle terwijl we verblijven in kleinschalige guesthouses. Je komt daardoor in nauw contact met de lokale bevolking en de cultuur waardoor je het authentieke eilandleven ervaart. Tijdens onze reizen kun je onder andere duiken, surfen, hiken, dolfijnen spotten, watervallen en tempels bezoeken, en vissen op lokale wijze. Dit is slechts een kleine greep uit de avonturen die je te wachten staan, maar uiteraard heb je ook meer dan voldoende tijd om heerlijk te genieten van de prachtige stranden en uitzichten.

Ben jij een avontuurlijke reiziger met een voorliefde voor tropische stranden, adembenemende natuur en het vormen van waardevolle vriendschappen over de hele wereld? Dan ben je bij Island Adventures aan het perfecte adres!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \