Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Italmania


Correspondentieadres

Italmania
B. Klauwersstraat 2
Santpoort Zuid
Nederland

www.italmania.nl
+31651577513
info@italmania.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 21008

Italmania

Italmania helpt je graag op weg met bijzondere (rond)reizen in 'la bella Italia'. Bij ons vind je bijzondere locatieskleinschalige accommodaties en échte Italiaanse beleving. Genieten staat voorop, en dan met name op plekken, ver weg van de massa en tussen de Italianen.  

Je kunt een reis kant en klaar boeken of er eentje heel eenvoudig zelf samenstellen. De garanties van een pakketreis, maar dan met vrije keuze. Klik de accommodaties die je wilt bezoeken in een ‘winkelmandje’ bij elkaar en kies voor verblijf van 3, 4 of 7 nachten per accommodatie naar keuze.

Op deze manier kun je in alle rust van de prachtige locaties genieten en heb je wellicht nog zin en tijd tijd voor extra ervaringen ter plekke. Zo kun je truffels gaan zoeken of een stadswandeling onder begeleiding maken. Pizza’s leren bakken in Napels of lokale producten van de streek of accommodatie proeven. 

Of je nu een kant en klare rondreis bij ons boekt of zelf je reis samenstelt, er zijn vaak allerlei extra's in de prijs inbegrepen. Dit varieert van een lekkere lokale fles wijn op de kamer, een diner, fietshuur of een wijn- of olieproeverij. 

Wij wensen je in ieder geval alvast heel veel plezier met het uitzoeken of samenstellen van je volgende reis. En bel ons wanneer je twijfelt of hulp nodig hebt bij het kiezen. Dat doen we graag. 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \