Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Keep Alive Tours

Correspondentieadres

Keep Alive Tours
Irisplein 14
Den Haag
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17076

Keep Alive Tours

Keep Alive Tours

Keep Alive Tours inspireert vooral op Sardinië, en een beetje op Sicilië. Sowieso met compacte groepsreizen en met persoonlijk afgestemde routes. De bedoeling is juist ook Ongewoon Inspirerend Sardinië laten leren kennen, dat inspireert. Dat meer dan enkel mooi is, maar ook persoonlijk ontwikkelt.

We bieden ervaringen rondom de volgende thema’s: 

- de Blue Zone-leefregels: waardoor zijn honderdjarigen op Sardinië (en op 4 andere Blue Zones ter wereld) zo oud nog zo vif? En hoe geef je dat zelf thuis meer kans? 

- persoonlijke ontwikkeling: vaak biedt Keep Alive Tours co-producties aan met professionals. Zij geven in de ochtend een module van hun cursus (van loopbaancoaching tot Italiaans tot Blue Zone Sport) en daarna neemt Keep Alive Tours mee op excursie in Sardinië, veelal ter illustratie van die module.

- de fascinerende nog niet ‘echt ontdekte’ vroegere beschaving op Sardinië in de bronstijd en daarvoor, die ons moderne mensen bijzonder kan inspireren.


Enkel compacte groepen (snel) gelijkgestemden

De kleine-groepsreizen hebben veelal maximaal 8 deelnemers:
- persoonlijk op bezoek bij inspirerende Sarden moet je ook niet meer mensen hebben.
- er is beter persoonlijke aandacht en uitwisseling en afstemming mogelijk.


En gepersonaliseerde routes

De gepersonaliseerde routes leiden langs ‘Sardische plekken’ die te maken hebben met uw hobby, passie, interesse, veelal compleet met persoonlijke introductie van u bij de Sarden ter plekke.

 
Hier, op deze website ook alle bijzondere mogelijkheden juist buiten de warme zomermaanden om.


Kortom

Beleving! Hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. Reizen op maat, individuele behoeften. Of compacte groepjes, met snel een band, op gedeelde golflengte.  


A si biri!

Zo zeggen ze in plaats van arrivederci, in het Sardisch.

www.keepalivetours.com
+31611334511
info@keepalivetours.com

Terug