Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Keep Alive Tours


Correspondentieadres

Keep Alive Tours
Soestdijksekade 631
Den Haag
Nederland

www.keepalivetours.com
+31611334511
info@keepalivetours.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17076

Keep Alive Tours

Keep Alive Tours

... gaat terecht Sardinia Retreats heten. Ik kom uit Sardinië, ken het beter dan 99,9% van alle Sarden en niet-Sarden.

Een 100% location scout, om te beginnen. Ik begeleid dan ook trainers in hun retreats. Hun anders in Nederland of België gegeven training / cursus / programma geven ze op Sardinië. Want de plekken en ervaringen en ontmoetingen geven verdieping en verrijking, met Sardinië als bijzonder inspiratiemateriaal, aansluitend op hun trainingsprogramma.

Trainers voelen zich ontzorgd en komen een retreatweek moeitelos doordoor. Ze staan er ook inhoudelijk niet alleen voor, maar hebben een intelligente sidekick aan hun zijde in wat je wel een workation kunt noemen. Met en tussen de groepsleden en trainer ontstaat zo een diepe band, met gunfactor, ook na terugkeer.

Keep Alive Tours spart hierover graag met mensen die al trainer zijn in Nederland of België of internationaal: wat is de inhoud van je programma, hoe kunnen Sardinië en ik daarop aansluiten, wat is de doelgroep, de kosten, verdiensten?

Aansluiting op de training geboden vanuit mijn Sardisch zijn, mijn persoonlijkheid, expertise qua beweging en mindfulness, brede algemene ontwikkeling, diepe kennis van Blue Zones: gezond 100; Sardinië is zo'n Blue Zone.

Men kan ook terecht in mijn parel-vakantiehuis, antica ristrutturata, in cultureel en landschappelijk topdorp Santu Lussurgiu: Borgo Antico; zie  bekende portalen als Booking, Airbnb en HomeAway.

Parels? Ja, specialiteit: verborgen parels.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \