Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Mijn Slovenië

Correspondentieadres

Mijn Slovenië
Irisstraat 152
Den Haag
Nederland

Mijn Slovenië

Mijn Slovenië is een reisspecialist. Geen enkele andere touroperator uit Nederland en België kent Slovenië zo goed als wij.

Wij hebben Mijn Slovenië gecreeërd om je naar het authentieke Slovenië te brengen, weg van de plekken waar de grote massa’s gaan. Passie verbindt ons werk. Een passie voor pure natuur, voor goed eten en een goed glas wijn. Verliefd worden en verliefd blijven op een plek. Verspil geen tijd meer met zoeken naar accommodatie, bezienswaardigheden en activeiten met een wow-effect. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt.

Voordelen van Mijn Slovenië:

  • Individueel en op maat.
  • Kleinschalige accommodaties.
  • Gratis reisplan.

Waarom naar Slovenië

sLOVEnië is het enige land ter wereld met het Engelse woord voor liefde (LOVE) in de naam. Het is op twee na meest beboste land van Europa en de biodiversiteit van het land is één van de hoogste ter wereld. Een derde van Slovenië is beschermd Natura2000-gebied. Met 27.000 kilometer aan rivieren is Slovenië één van de waterrijkste landen in Europa. Slovenië is het enige land in Europa waar je op zeer korte afstand van elkaar de Alpen, het Middellandse Zeegebied, de Karst onderwereld en de Pannonische laaglanden kunt ervaren. Het is ook het enige land waar de West-Europese, de Oost-Europese en de Zuid-Europese culturen elkaar ontmoeten. Veelzijdigheid in een land, kleiner dan Nederland of België.

Slovenië is ook leuk om te combineren met Kroatië. Vraag naar mogelijkheden.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug