Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Mijn Slovenië

Correspondentieadres

Mijn Slovenië
Koningin Wilhelminalaan 134
Voorburg
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17014

Mijn Slovenië

Wij brengen Slovenië naar jou en jou naar Slovenië. Mijnslovenie.com is een gids voor je vakantie in Slovenië, afgestemd op jouw wensen.

  • Ontdek en leer alles over bestemmingen, accommodatie en ervaringen in Slovenië.
  • Begin het avontuur met ons professioneel advies.
  • Boek: selectie van top aanbieders + gratis reisplan op maat.

Dé website over Slovenië in Nederlands

Gelegen tussen Italië en Hongarije, Oostenrijk en Kroatië, is Slovenië een geliefde vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur en actieve vakanties en romantische reizigers. Maar bij velen is de voormalige republiek van Joegoslavië nog onbekend en onbekend maakt onbemind. MijnSlovenie wil hier hier verandering in brengen. De website www.mijnslovenie.com is een nieuwe onafhankelijke website over Slovenië; het vakantieland in opkomst.
Mijnslovenie.com bundelt toeristisch nieuws, reisverhalen en -recensies, informatie over bestemmingen, attracties, activiteiten en reismogelijkheden met gratis advies en aanbiedingen. Daarmee is www.mijnslovenie.com dé website in de Nederlandse taal voor hen die Slovenië willen of gaan bezoeken en zij die het land al hebben bezocht.
Het unieke aan mijnslovenie.com is dat je er onafhankelijke informatie en recensies kan vinden maar ook de mogelijkheid hebt om een reis te boeken.
Mijnslovenie is een initiatief van Tina Bastituta, oprichter van communicatiebureau Mooie besede. “Ik komt uit Slovenië en ben naar Nederland gekomen om samen te zijn met mijn grote liefde, maar via mijn werk ben ik altijd in contact gebleven met Slovenië. Ik heb de laatste paar jaar besteed aan communicatie in de toeristensector. Toen ik naar Nederland emigreerde zag ik mogelijkheden om mensen in de Benelux meer bekend te maken met Slovenië.”

www.mijnslovenie.com
06-16085264
tina@mijnslovenie.com

Terug