Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Morrizz sportreizen


Correspondentieadres

Morrizz sportreizen
Poststraat 51
Landgraaf
Nederland

www.morrizz.nl
0629548396
info@morrizz.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21012

Morrizz sportreizen

Georganiseerd met passie

Morrizz is dé aanbieder van georganiseerde sportreizen in Limburg en ver daarbuiten. Door middel van onze service, persoonlijke begeleiding en aantrekkelijke prijzen maken wij onze internationale sportreizen voor eenieder, van jong tot oud, toegankelijk en onvergetelijk.

Voetbalreizen en Formule 1 reizen

Onder andere bezoeken wij de Formule 1 GP's van België, Oostenrijk, Spanje, Hongarije en Italië. Ook zijn wij regelmatig met groepen te vinden bij voetbalwedstrijden in Duitsland, België en Engeland waarbij onze nadruk ligt op "totaalbeleving" en gezelligheid. Dus niet alleen een wedstrijdbezoek maar juist ook alles er om heen wat de sfeer in het buitenland zo bijzonder en anders maakt met natuurlijk heel veel vrije tijd.

Luxe touringcars

Wij reizen altijd per luxe touringcar(s) naar onze bestemmingen voor dag- of meerdaagse trips en begeleiden alle reizen persoonlijk zodat wij voor al onze gasten makkelijk aanpreekbaar zijn en direct kunnen anticiperen.

Ander aanbod?

Naast sportreizen is Morrizz voor verenigingen, bedrijven en personeelsverenigingen in te schakelen voor de organisatie van groepstrips naar onder andere steden, pretparken en beurzen. Wij nemen jullie de gehele organisatie uit handen. Jullie geven de wensen aan en wij regelen de rest zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten!

See you @Morrizz. Gewoon GOED en GEZELLIG met een zachte G!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \