Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Packed Action Travel


Correspondentieadres

Packed Action Travel
Dorpsstraat 179
Lunteren
Nederland

www.ucpa.nl
0850-605434
info@ucpa.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17015

Packed Action Travel

Packed Action Travel BV is de officiële vertegenwoordiger van de Franse reisorganisatie UCPA in Nederland en België.

UCPA.nl organiseert all-in zomersport en wintersport vakanties in Frankrijk met een uniek low budget all-in concept waarbij accommodatie, maaltijden, materiaalhuur en instructie altijd is inbegrepen. Het concept is uiterst geschikt voor avontuurlijke jongeren en voor groepen tot wel 500 personen!

Avontuurlijke sportvakanties

Leer in een week een toffe nieuwe sport of verbeter je skills van de sport die je al beoefend! Wat dacht je van kitesurfen, trailrunnen, down hill mountainbiken of de Mont Blanc beklimmen?

Een UCPA vakantie betekent maximaal genieten, alles is namelijk geregeld. De accommodatie, drie maaltijden per dag, de nodige materialen en lessen op eigen niveau zijn allemaal inbegrepen. Bij UCPA komen avonturiers uit heel Europa wat zorgt voor een leuk internationaal gezelschap waarbij Nederlanders en Belgen niet mogen ontbreken.

Groepsreis wintersport Frankrijk

Een UCPA groepsreis is de meest eenvoudige manier om een goede wintersportvakantie voor een grote groep te organiseren. De prijs is zeer scherp en is inclusief accommodatie, skipas, materiaalhuur, instructie op eigen niveau en drie uitgebreide buffet maaltijden per dag!
De gehele groep verblijft in hetzelfde gebouw van waaruit ook de materiaalhuur, opslag en maaltijden zijn geregeld. Zo blijft het voor de organisatie heel overzichtelijk en blijft de groep bij elkaar. De centra zijn gelegen aan de piste in top skiresorts in Frankrijk. De gebouwen beschikken ook over vrij te gebruiken trainingsruimtes, speelhallen en een bar!

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \