Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Packed Action Travel

Correspondentieadres

Packed Action Travel
Vrouwe Udasingel 239
Lent
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17015

Packed Action Travel

UCPA.nl organiseert all-in zomersport en wintersport vakanties in Frankrijk. UCPA is een grote Franse reisorganisatie met een uniek low budget all-in concept waarbij accommodatie, maaltijden, materiaalhuur en instructie altijd is inbegrepen. Het concept is uiterst geschikt voor avontuurlijke jongeren en voor groepen tot wel 500 personen!

Avontuurlijke sportvakanties in Frankrijk

Ben jij een avontuurlijk persoon? Dan ga je toch niet alleen maar aan het strand liggen tijdens je vakantie?! Boek een avontuurlijke UCPA zomer- of wintersportvakantie voor personen van 18 t/m 39 jaar. Leer in een week een toffe nieuwe sport of verbeter je skills van de sport die je al beoefend! Wat dacht je van kitesurfen, trailrunnen, down hill mountainbiken of de Mont Blanc beklimmen? Een UCPA vakantie betekent maximaal genieten, alles is namelijk geregeld. De accommodatie, drie maaltijden per dag, de nodige materialen en lessen op eigen niveau zijn allemaal inbegrepen. Alleen de kosten voor een alcoholisch drankje komen er nog bij.
Bij UCPA komen avonturiers uit heel Europa wat zorgt voor een leuk internationaal gezelschap waarbij Nederlanders en Belgen niet mogen ontbreken. Je bent welkom als individu maar ook als groep natuurlijk.
Kijk op www.ucpa.nl voor het complete vakantie aanbod. 

Groepsreis wintersport Frankrijk

Een UCPA groepsreis is de meest eenvoudige manier om een goede wintersportvakantie voor een grote groep te organiseren. Het low budget all-in concept van UCPA is ideaal voor groepen van 10 tot wel 500 personen! De prijs is zeer scherp en is inclusief accommodatie, skipas, materiaalhuur, instructie op eigen niveau en drie uitgebreide buffet maaltijden per dag!
De gehele groep verblijft in hetzelfde gebouw van waaruit ook de materiaalhuur, opslag en maaltijden zijn geregeld. Zo blijft het voor de organisatie heel overzichtelijk en blijft de groep bij elkaar. De centra zijn gelegen aan de piste in top skiresorts in Frankrijk. De gebouwen beschikken ook over vrij te gebruiken trainingsruimtes, speelhallen en een bar!
Veel internationale universiteiten, hogescholen en middelbare scholen organiseren hun wintersportreis jaarlijks via UCPA. 

www.ucpa.nl
0850-605434
info@ucpa.nl

Terug