Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Reisburo Vakantie & Zorg


Correspondentieadres

Reisburo Vakantie & Zorg
Hoenderkamp 20
Emmen
Nederland

Volg onswww.vz-zorgvakanties.nl
0591-224500
info@vz-zorgvakanties.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 17049

Reisburo Vakantie & Zorg

Reizen is voor iedereen. Ook voor mensen met beperkingen. Het organiseren van een reis voor mensen met beperkingen brengt echter heel wat uitdagingen met zich mee. Reisburo Vakantie & Zorg wil deze uitdaging graag aangaan en de perfecte reis voor u organiseren.

Kennis en ervaring

Reisburo Vakantie & Zorg beschikt over de kennis, ervaring en lokale contacten die u als reiziger met een beperking het reizen mogelijk maken. Bij Reisburo Vakantie & Zorg verplaatsen we ons zo goed mogelijk in onze gasten. Vanaf het eerste contact tot en met de uiteindelijke uitvoering van de reis, hebben we als enige doel u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Onze medewerkers (zowel in Nederland als op uw vakantiebestemming) hebben ervaring met het omgaan met gasten met beperkingen.

Rolstoel

Al onze reizen zijn rolstoeltoegankelijk of u nu met een rollator loopt of in een handbewogen of een elektrische rolstoel zit maakt voor ons geen verschil. Wel zijn wij afhankelijk van de regels van bijvoorbeeld de luchtvaartmaatschappijen; deze zijn heel strikt en hier kunnen wij geen invloed op uitoefenen. Een handbewogen opvouwbare rolstoel kan altijd mee, evenals een rollator. Voor grote en elektrische rolstoelen gelden regels zoals de grootte en het aantal rolstoelen dat mee kan. Hierdoor kan het voorkomen dat u uw grote rolstoel niet mee kan nemen op reis omdat er geen plek meer is in het vliegtuig. We zoeken dan samen naar een oplossing; op tijd boeken kan dit soms voorkomen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \