Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Rondreisopmaat.nl

Correspondentieadres

Rondreisopmaat.nl
Maraboestraat 2
Badhoevedorp
Nederland

Rondreisopmaat.nl

SAMEN OP MAAT UW RONDREIS ONTWERPEN DOOR VERRE LANDEN EN SINDS 2020 OOK IN EUROPA

Met onze eigenenlokalelandenspecialisten willen wij u inspireren om één of meerdere van onze rondreislanden tot uw volgende reisbestemming te maken. Wij zijn bekend als specialist voor Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, maar in co-creatie met lokale landenspecialisten creëren wij ook rondreizenopmaat door Suriname, Costa Rica, Mexico, Indonesië en steeds meer andere boeiende landen. 

Wij ontwikkelen steeds meer andere verre bestemmingen (zoals Sri Lanka, Vietnam, Thailand en Maleisië) maar kunnen u op aanvraag ook al helpen met onze lokale partners in Kenya, Tanzania, Argentinië en Chili. Maar sinds 2020 ook in Europa, i.s.m. echte landenspecialisten voor bv. autorondreizen of fly-drives naar Italië, Spanje en Portugal. 

Reis op eigen gelegenheid per (huur)auto of ander vervoer langs kleinschalige, authentieke en sfeervolle accommodaties. Wij helpen u met onze expertise en op basis van uw wensen van een globale route naar een concreet ingevulde reis. Vanaf het begin en stap voor stap. Wij helpen met inspiratieroutes en filteren uw keuzes zodat uw reis uitgebalanceerd wordt en u maximaal kunt genieten! Samen met u creëren wij graag een mooie route in de beschikbare tijd, al dan niet in combinatie met nabij-gelegen landen, streken en bonus-highlights voor unieke ervaringen. 

Samen met u ontwerpen wij graag uw mooiste persoonlijke rondreis en fine-tunen met leuke locaties en bijzondere activiteiten onderweg. Zodat u samen mooie herinneringen kunt maken! Heel graag tot snel,

Marjan van der Herberg & Lisenka Sterkenburg

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug