Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Stichting Fair2

Correspondentieadres

Stichting Fair2
Postbus 1543
Nijmegen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13048

Stichting Fair2

Ontdek de meerwaarde van lokaal reizen met Fair2travel! Kies ook voor een nieuwe manier van reizen, voor de lokale paden, voor meerwaarde voor iedereen. Wij zoeken de mooiste plekken en mogelijkheden voor intense reiservaringen voor echte liefhebbers. Met persoonlijke aandacht co-creëren we droomreizen op maat en organiseren we kleinschalige groepsreizen, in Afrika en Azië.

Rondreizen Afrika: Oost- en West-

Ontmoet het pure Afrika met Fair2; voorbij de gebaande paden. Leer de lokale bevolking kennen, bewonder de cultuur, ontdek natuur & wildlife en ervaar stammen & traditie. Ga op Safari, kom oog in oog met de wilde dieren, leef en help een paar dagen mee in een community of maak trekkings door de Sahara of bergen. Ontdek Ghana, Togo, Benin, Burkina Faso, Sierra Leone; Ethiopië, Uganda, Rwanda, Tanzania, Madagaskar.

Rondreizen Midden-Oosten

Ontdek de duizenden schoonheden van dit gebied tijdens een rondreis door Jordanië of Palestina. Met Fair2 ontmoet je de vriendelijke lokale mensen, zoals nomaden in het zuidelijk gebied van Jordanië en Palestijnen langs het Abraham Path op de Westelijke-Jordaanoever. Bezoek juist nu dit gebied met zijn wereldwonderen en werelderfgoed, de zeer afwisselende natuur, vriendelijke bevolking, het lekkere eten en de mooiste wandelpaden.

Zuid-oost Azië

Ontdek de minder bekende gebieden op onze rondreizen door Zuidoost-Azië. Ontmoet de bijzondere volkeren, bewonder het prachtige historische erfgoed en de mystieke tempels. Wandel en fiets door de mooiste gebieden en laat je verrassen door de onbekende plekken. Maak een mooie reis door Bangladesh, Birma/Myanmar, Cambodja, Laos, Thailand, Vietnam of Indonesië.

www.fair2.travel
024-8442084, 06-41753083
info@fair2.org

Terug