Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Stichting Fair2

Correspondentieadres

Stichting Fair2
Rijksstraatweg 11
Ubbergen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13048
www.fair2.travel
06 453 90 396
info@fair2.org

Stichting Fair2

Ontdek de meerwaarde van lokaal reizen met Fair2travel! Bijzonder aan onze manier van reizen is dat je naast de hoogtepunten ook de lokale cultuur leert kennen. We vinden het belangrijk dat het meeste geld van je reis lokaal terecht komt en we duurzaam rondreizen. We zoeken de mooiste plekken en mogelijkheden voor intense reiservaringen voor echte liefhebbers. Met persoonlijke aandacht co-creëren we droomreizen op maat en organiseren we kleinschalige groepsreizen. Kies ook voor de lokale paden, voor meerwaarde voor iedereen.

Rondreizen Afrika:

Ontmoet het pure Afrika met Fair2. Leer de lokale bevolking kennen, bewonder de cultuur, ontdek natuur & wildlife en ontmoet stammen & traditie. Ga op Safari, kom oog in oog met de wilde dieren, leef een paar dagen mee in een community of maak wandeltochten. Ontdek Ghana, Togo, Benin, Burkina Faso, Sierra Leone; Ethiopië, Malawi, Uganda, Rwanda, Tanzania, Zuid-Afrika.

Rondreizen Azië

Midden-Oosten: Ontdek de duizenden schoonheden van dit gebied tijdens een reis door Jordanië of Palestina. Met Fair2 ontmoet je de vriendelijke lokale mensen, je eet een keer bij hen of blijft zelfs overnachten. Bezoek juist dit gebied met zijn wereldwonderen en werelderfgoed, de zeer afwisselende natuur, vriendelijke bevolking, het lekkere eten en de mooiste wandelpaden.

Zuid-oost Azië: Ontdek de minder bekende gebieden op onze rondreizen door Zuidoost-Azië. Ontmoet de bijzondere volkeren, bewonder het prachtige historische erfgoed en de mystieke tempels. Wandel en fiets door de mooiste gebieden en laat je verrassen door de onbekende plekken. Maak een mooie reis door Bangladesh, Birma/Myanmar, Cambodja, Laos, Thailand.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug