Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Fair2.Travel


Correspondentieadres

Fair2.Travel
Rijksstraatweg 11
Ubbergen
Nederland

Volg onswww.fair2.travel
06 453 90 396
info@fair2.org

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13048

Fair2.Travel

Fair2.travel is onderdeel van de sociale onderneming Stichting Fair2, die vanuit de basis eerlijke diensten ontwikkelt voor en met particulieren en bedrijven. Ons doel is om direct bij te dragen aan duurzame economische ontwikkeling wereldwijd. Dit doen we voor en met onze klanten. Duurzaamheid, enthousiasme, persoonlijk contact, kwaliteit, innovatie en co-creatie staan ​​bij ons centraal.

Fair2.travel staat voor reizen naar bijzondere bestemmingen, met intense ontmoetingen tussen mens en natuur, waar de lokale bevolking zoveel mogelijk van profiteert door hen te betrekken bij de reizen. Dit bezorgt onze reizigers de meest onvergetelijke ervaringen. We organiseren al onze reizen vanuit onze visie op duurzaamheid, met respect voor mens, planeet, partnerships, vrede en welvaart; allemaal hier, op onze bestemmingen en onderweg.

Voor Fair2.travel is duurzaamheid leuk! Zo organiseren we onze reizen: we nemen de tijd voor een persoonlijke benadering en gaan samen met onze lokale partners op zoek naar de puurste plekjes ter plaatse. Hierin werken we heel bewust en met oog voor duurzaamheid. Bovendien hoeft duurzaamheid met Fair2.travel niet duurder te zijn, meestal is het goedkoper. Indien mogelijk stellen wij voor om (een deel van) de reis ook met het openbaar vervoer te maken. Zo maak je kennis met het lokale leven, betaal je veel minder en is je belasting op het milieu kleiner. Kortom: het doel van ons beleid is om samen een betere wereld te creëren door duurzamere reizen aan te bieden naar de minder toeristische bestemmingen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \