Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Sunita Reizen

Correspondentieadres

Sunita Reizen
Venakker 20
Meijel
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 14026

Sunita Reizen

Sunita Reizen verzorgt cultuurreizen en actieve rondreizen op maat en voor kleine groepen naar Nepal, Tibet en Bhutan. Ook reizen we naar Japan, Myanmar, Mongolie, Kirgizie en Turkmenistan. Tijdens onze reizen kun je kiezen om te wandelen, fietsen, paardrijden of een themareis: textiel, yoga festival, vogels, een botanische reis of gewoon rustig rondreizen.

Wandelen in de bergen van Nepal of India

Houd je van wandelen dan zijn de Himalayalanden Nepal en India met zijn schitterende bergen en prachrige natuur, geweldige bestemmingen. In Nepal heb je lodges waar een bed met matrasje klaarstaat en je alleen nog je eigen slaapzak uit hoeft te rollen. Omdat er niet zoals bij campingtrektochten een grote groep begeleiders nodig is zijn de reizen voordelig en profiteert ook de plaatselijke bevolking maximaal van jouw verblijf in de bergen. In de meer afgelegen gebieden in de Himalaya verzorgen we uitstekend verzorgde trektochten met overnachtingen in tentjes. Bezoek onze website voor meer informatie en bel of mail ons gerust! 

Kirgizie reizen, rondreis of actief

Reizen naar Kirgizie betekent altijd volop genieten van de prachtige natuur en de witte bergtoppen die het land omringen. Al onze reizen lopen langs het prachtig schone Issyk Kul meer waar je zomers heerlijk kunt zwemmen. Je kunt kiezen uit een nomaden cultuurreis, waarbij je met een busje langs de verschillende joertenkampen reist. Ook hebben we reizen met wandeltochten, zowel kort als lang, fietsreizen en reizen waarbij je het land te paard verkent. Onze themareizen hebben o.a. de volgende onderwerpen: textiel, fotografie, tulpen en vogels. Bezoek onze website of bel of mail ons voor meer informatie.

Tibet en China

Tibet heeft ondanks de modernisering van het land, nog altijd een magische aantrekkingskracht. Bij ons vind je een grote keuze aan programma´s. Er zijn de voordelige reizen met internationale groepen die om de week vertrekken. Voor een langer verblijf hebben we eveneens reizen in centraal Tibet en daarnaas ook naar de heilige berg de Mt. Kailash. Liefhebbers die nog meer van Tibet willen zien kunnen een groepsreis naar het afgelegen Oost-Tibet bij ons boeken. Daarnaast hebben we een boeiende reis naar Yunnan, de meest afgelegen provincie van China in ons pakket. Deze laatste twee reizen worden uitgevoerd met Nederlandse reisleiding Bezoek onze website of bel of mail ons voor meer informatie!

www.sunita.nl
077-7850504
info@sunita.nl

Terug