Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

TerraMundo


Correspondentieadres

TerraMundo
Ir. Driessenstraat 94 F
Leiden
Nederland

www.terramundo.nl
071-3030200
info@terramundo.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19022

TerraMundo

TerraMundo , wie zijn we?

We zijn een reisorganisatie gespecialiseerd in maatwerkreizen naar Zuid-Amerika en Midden-Amerika oftewel Latijns-Amerika.

Kort gezegd mensen met een passie voor reizen maar bovenal een passie voor het verzorgen van een optimale, individuele maatwerkreis naar Latijns-Amerika. We delen graag onze kennis van de bestemmingen en de leuke plekjes die er te vinden zijn. Dat zijn de plekjes waar een mens niet snel zelf aan denkt of gewoon niet kent.

Oude rotten zijn we ook. De oudste heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Niet alleen in het samenstellen van reizen maar ook als reisleider en kent het vak dus van verschillende kanten door en door. Het jongere, verse bloed zorgt er voor dat we wel bij de tijd blijven!

Doorgewinterde reizigers kan je ons ook noemen. Alle bestemming in Latijns Amerika zijn uitgebreid bezocht ook in ons ééntje. De solo reiziger kan zeker bij ons terecht met vragen als ”hoe veilig is het om er alleen te reizen?”

Allemaal hebben we er plezier in om mee te denken met de klant en zo tot de optimale reis komen. Uiteraard moet die op rolletjes lopen. Vooruit dat lukt niet altijd in Latijns Amerika, ‘s lands wijs ‘s lands eer per slot van rekening.

Kortom Latijns Amerika specialisten pur sang en dat al sinds 1993.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \