Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Tot hier en verder


Correspondentieadres

Tot hier en verder
Anserweg 2
Uffelte
Nederland

tothierenverder.nl
0681832058
info@tothierenverder.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18013

Tot hier en verder

Tegendraads

Tot hier en verder reist anders dan anderen. We reizen bijvoorbeeld ‘s nachts waar iedereen overdag reist en naar landen die in het geheel niet bestaan. Waar anderen een grens trekken willen wij weten wat er áchter die grens te doen is. Onze reizen zijn voor mensen die – net als wij – het liefst buiten de lijntjes kleuren.

Persoonlijk

Tot hier en verder rijdt over bergwegen waar touringcars zich niet wagen en belandt op plekken waar de keuze aan accommodatie beperkt is of zich kenmerkt door een gebrek aan comfort. We reizen in groepen van 4 tot 8 deelnemers omdat eigenwijze reizigers die net zo van de norm afwijken als wij zeldzaam zijn.

Reizen met een verhaal

Onze reizigers willen de Albanese rakistoker persoonlijk leren kennen, zich in het zweet werken met Sovjetgymnastiek en zélf turf steken bij de whiskydestilleerderij. Ze weten dat reizen soms afzien is en dat dingen onderweg misgaan of tegenvallen. En dat uren wachten aan de grens, een veerboot missen of ergens een behoorlijke kater aan overhouden de mooiste verhalen oplevert!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \