Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Tot hier en verder

Correspondentieadres

Tot hier en verder
Anserweg 2
Uffelte
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18013

Tot hier en verder

Tot hier en verder reist tegendraadser. Dat doen we met eigenwijze reizen voor kleine groepen. Je doet onze reizigers geen groter plezier dan met iets wat afwijkt van de norm: dat levert de mooiste verhalen op!

Tegendraads

Tot hier en verder reist anders dan anderen. We reizen bijvoorbeeld ‘s nachts waar iedereen overdag reist en naar landen die in het geheel niet bestaan. Waar anderen een grens trekken willen wij weten wat er áchter die grens te doen is. Voor ons geen reizen naar een veilige en voorspelbare sprookjeswereld, maar naar plekken waar weinig loopt zoals gepland en met een verhoogd belevingsrisico. Reizen voor mensen die – net als wij – het liefst buiten de lijntjes kleuren.

Persoonlijk

Tot hier en verder rijdt over bergwegen waar touringcars zich niet wagen en belandt op plekken waar de keuze aan accommodatie beperkt is of zich kenmerkt door een gebrek aan comfort. We reizen in groepen van 4 tot 8 deelnemers omdat eigenwijze reizigers die net zo van de norm afwijken als wij zeldzaam zijn.

Reizen met een verhaal

Onze reizigers willen de Albanese rakistoker persoonlijk leren kennen, zich in het zweet werken met Sovjetgymnastiek en zélf turf steken bij de whiskydestilleerderij. Ze weten dat reizen soms afzien is en dat dingen onderweg misgaan of tegenvallen. En dat uren wachten aan de grens, een veerboot missen of ergens een behoorlijke kater aan overhouden de mooiste verhalen oplevert!

tothierenverder.nl
0681832058
info@tothierenverder.nl

Terug