Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

TransAtlas Bike

Correspondentieadres

TransAtlas Bike
Zandsteenstraat 112
t Harde
Nederland

TransAtlas Bike

Wie op zoek is naar een unieke en betaalbare mountainbikevakantie is bij ons aan het juiste adres. Tijdens de reizen rijd je door indrukwekkende en zeer  landschappen. Wij bieden zowel tochten voor de uitstekend getrainde biker als de beginner. Naast onze geplande reizen kunnen wij voor groepen ook een vakantie op  maat samenstellen.

Unieke en avontuurlijke Mountainbike reizen

 Onze reizen zijn volledig verzorgd en staan onder leiding van Nederlandse (soms Duitse) reisleiders en of zorgvuldig geselecteerde locale agenten. Naast de getrainde bikers kunnen ook de beginnende mountainbikers bij ons terecht. De reizen vinden plaats in Marokko, Roemenië, Portugal, Griekenland, Kirgizië en Oeganda. Voor groepen kunnen wij ook reizen op maat samenstellen. 

Mountainbike reizen in de Roemeense Karpaten

Ben je uitgekeken op de Alpen en wil je een uitdagende MTB tocht door een nog niet door westerse toersiten ontdekt gebied? Dan hebben wij een aantal mooie en uitdagende mountainbikereizen met veel single tracks voor je uitgezet in de nog niet door westerse toeristen ontdekte Roemeense Karpaten. Nieuw in ons aanbod is ook een safari-mountainbikereis door de wildparken van Oeganda en een reis door het nog ongerepte Kirgizië.

 


Terug