Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

TransAtlas Bike

Correspondentieadres

TransAtlas Bike
Zandsteenstraat 112
t Harde
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13005

TransAtlas Bike

Wie op zoek is naar een avontuurlijke en betaalbare mountainbikevakantie is bij ons aan het juiste adres. Tijdens de reizen rijd je door indrukwekkende en zeer afwisselende landschappen. Wij bieden zowel tochten voor de uitstekend getrainde biker als de beginner. Naast onze geplande reizen kunnen wij voor groepen ook een vakantie op maat samenstellen.

Avontuurlijke Mountainbike reizen

In voor een avontuurlijke en betaalbare mountainbikereis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De reizen zijn volledig verzorgd en staan onder leiding van Nederlandse (soms Duitse) reisleiders en of zorgvuldig geselecteerde locale agenten. Naast de getrainde bikers kunnen ook de beginnende mountainbikers bij ons terecht. De reizen vinden plaats in Marokko, Roemenië, Portugal, Griekenland, Kirgizië en Oeganda. Voor groepen kunnen wij ook reizen op maat samenstellen. 

Mountainbike reizen in de Roemeense Karpaten

Ben je uitgekeken op de Alpen en wil je een uitdagende MTB tocht door een nog niet door westerse toersiten ontdekt gebied? Dan hebben wij een aantal mooie en uitdagende mountainbikereizen met veel single tracks voor je uitgezet in de nog niet door westerse toeristen ontdekte Roemeense Karpaten. Nieuw in ons aanbod is ook een safari-mountainbikereis door de wildparken van Oeganda en een reis door het nog ongerepte Kirgizië.

Wandelreizen Marokko

Doordat wijzelf ruim 10 jaar in Marokko hebben gewoond kennen wij het land en met name het Hoge Atlas en Saghro gebergte als geen ander. Wij kunnen daarom samen met jou een unieke wandelreis samenstellen. De reizen worden begeleid door een lokale gediplomeerde berggids (Engelstalig). Ook voor de beklimming van Noord Afrika´s hoogste berg, de Toubkal en de MGoun kun je bij ons terecht. Zou je eens een dagje mee willen helpen met een boerengezin en leren om traditionele gerechten te maken, dan kunnen wij dit ook voor je regelen. Uiteraard kunnen we ook een rondreis ´out of the box´ of een reis met Land Rovers organiseren.

www.transatlasbike.com
06 - 12398575
office@transatlasbike.com

Terug