Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Travel Happiness Company

Correspondentieadres

Travel Happiness Company
Hertog van Berryplein 9
Nijmegen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18026

Travel Happiness Company

Welkom bij Travel Happiness Company. U wilt een betrouwbare reisadviseur met persoonlijke kennis en (reis)ervaring in Latijns Amerika. Door mijn reiservaring in Latijns Amerika én het wonen en werken in Ecuador ben ik de partner die u zoekt. Een partner die met u meedenkt, die uren uitzoekwerk bespaart, 100% maatwerk levert en een reis vol geluk voor u creëert. Authentiek, persoonlijk met een vleugje luxe en met het oog op duurzaamheid.

Travel Happiness is reizen met emotie, verbinding creëren, waarnemen van het moment en zorgen voor een blijvende herinnering. Geluk is voor iedereen anders. Dus ook een reis is voor iedereen anders. Een reis waarbij u contact maakt met de lokale bevolking en waar u iets kunt bijdragen aan de lokale natuur en cultuur. En, let’s face it, iedereen houdt af en toe van verwennerij dus een vleugje luxe mag hierbij niet ontbreken.

Met veel plezier adviseer ik u over de mogelijkheden qua reisroute, accommodatie en belevingen. De website is bedoeld om u te inspireren en graag ga ik persoonlijk met u in gesprek om voor u een reis vol geluk te creëren. Met mijn insidertips leert u de beste en mooiste plekjes van het land kennen.

www.travelhappinesscompany.nl
06-30305419
nicole@travelhappinesscompany.nl

Terug