Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Vakantiesophetwater.nl


Correspondentieadres

Vakantiesophetwater.nl
Hooghiemstraplein 51 Kamer 115
Utrecht
Nederland

Volg onsvakantiesophetwater.nl/
+31-647127196
vincent@vakantiesophetwater.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 24027

Vakantiesophetwater.nl

Wat is Vakantiesophetwater.nl?
Een platform voor droomvakanties op het water. Ook als je nog nooit hebt gevaren kun je bij ons terecht! Ons team van vaarvakantiespecialisten heeft met honderden verschillende boten gevaren. Hierdoor weten wij precies weten wat nodig is voor een fantastische vakantie op het water.

Ontdek de vrijheid van het varen
Via het aanbod op de site kun je genieten van de vrijheid op water. Verken prachtige waterwegen, ontdek leuke oude dorpen en leg aan bij gezellige haventjes. Dankzij onze contacten bij diverse lokale verhuurbedrijven kun je via ons duizenden boten huren waar je geen vaarbewijs voor nodig hebt.

Stel jouw droomvakantie samen
Bij Vakantiesophetwater kun je kosteloos jouw droomvakantie samenstellen. Dat doe je door ons aanbod te bekijken en de vragen in te vullen. Vervolgens kun je ook een afspraak maken met 1 van onze vaarvakantiespecialisten om jouw wensen te bespreken. Hierna gaan wij op zoek naar de beste vaarvakantie voor de beste prijs. Je ontvangt een offerte op maat met alle benodigde informatie voor een ontspannen vaarvakantie. De voorgestelde boot kun je vrijblijvend reserveren of direct boeken.

Klantenservice
Bij Vakantiesophetwater.nl helpen wij je gegarandeerd in het Nederlands. Wij staan je graag persoonlijk te woord om jouw droomvakantie te realiseren, zelfs als je nog nooit hebt gevaren. Vakantiesophetwater.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVKnr. 59467096) en heeft een uitstekende reputatie in de watersport. Onze klanten waarderen ons met een 4.7/5 sterren op Google Reviews. Wij werken alleen met gerenommeerde lokale verhuurbedrijven.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \