Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

WAW.travel


Correspondentieadres

WAW.travel
Bergkwartier 37
Venray
Nederland

waw.travel/nl/
+31651340118
annemiek@waw.travel

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21047

WAW.travel

Kies voor de perfecte wandelreis met WAW.travel

Zorgeloos je wandelvakantie boeken en maximaal genieten onderweg. Dat is wandelen met WAW.travel. We hebben een gevarieerde aanbod van wandelvakanties. Van wandelreizen in eigen land met overnachtingen in comfortabele hotels tot pelgrimstochten op de Camino de Santiago. Zowel individueel als in groepsverband. Bij ons boek je zorgeloos een wandelreis die perfect bij je past. Onderweg geniet je maximaal en ontdek je de meest unieke plekken.

WAW.travel is gespecialiseerd in de Camino de Santiago. Onze wandel- en fietsreizen omvatten een wijd scala van mogelijkheden langs de Camino de Santiago. Wil je Camino Portugues wandelen? De Camino Frances fietsen? Of de Camino del Norte verkennen? Alleen of in groep? Er is voor ieders wat wils! Zelfs als je in deze onzekere tijd kiest voor een wandelvakantie in eigen land, kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het wandelen van de Walk of Wisdom of de Dutch Mountain Trail.

Voor de echte avonturiers en levensgenieters is er de Cami de Cavalls.  Een perfect bewegwijzerde route langs de hele kust van het eiland Menorca. Je kiest voor de zuidelijke of noordelijke route. Ga je mee? Je ontdekt authentieke vissersplaatsjes, de mooiste verlaten strandjes en dat alles in ultieme rust. Of kies je voor de meer uitdagende GR221 op Mallorca?

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \