Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Fietsvakanties

Maandag 11 maart 2019

Het is bijna voorjaar. Althans volgens de meteorologen. Het weer werkt echter deze week nog niet echt mee, maar als je naar buiten gaat hoor je vogels fluiten en zie je krokusjes opkomen. Onmiskenbaar de eerste tekenen van de lente. In het voorjaar krijgt alles en iedereen energie. Na een heerlijke wandeling of fietstocht voel je je als herboren. Dus waarom niet eens op fiets- of wandelvakantie? Alleen, met z'n tweeën of met een groep gelijkgestemden. Je beleeft zo veel meer en je bent er echt helemaal uit.

Of je nu ver weg gaat of lekker dichtbij huis blijft, wandelen en fietsen is gezond voor lijf en leden. En bovendien ben je ook nog eens lekker duurzaam bezig. Bekijk de tips eens van de VvKR-reisspecialisten in deze nieuwsbrief. Of neem een kijkje op ons reisportaal voor nog veel meer verrassende ideeën. 

Fietsvakanties

Fietsen is natuurlijk de idealen manier om tijdens je vakantie veel van de omgeving zien?  Je bent dicht bij de natuur en je ontdekt heel eenvoudig de mooiste plekjes. Bovendien is het een ideale mogelijkheid om de cultuur van een land snel te ontdekken. Diverse resispecilasten van VvKR organiseren fietsreizen naar diverse bestemmingen. Je hoeft echt geen ervaren fietser te zijn om deel te nemen aan een fietsreis

Mountainbike-vakanties

Wellicht houdt je van actieve vakanties of jezelf uitdagen met wat meer snelheid en hoogteverschil. Je houdt van mountainbikes, maar zou dat graag eens elders willen doen dan in het vlakke Nederland. Boek dan eens een Mountainbikereis. Je hoeft evrder nergens aan te denken dan aan mooie MTB-tochten te maken. Diverse VvKR-reispecialisten bieden prachtige mountainbike-vakanties aan.

Nieuwsbrief

Dit en nog veel meer mooie en kleinschalige reizen boek je veilig en vertrouwd bij de reisspecialisten van de VvKR. Kijk daarom eens bij één van de ruim 375 VvKR reisspecialisten voor een reis van je leven. Op de pagina Reisthema’s vind je snel een eenvoudig de reisspecialisten voor elk land. 

Bij de reisspecialisten van de VvKR boek je veilig en vertrouwd jouw allerleukste vakantie. Wil je ook elke maand de laatste acties en aanbiedingen van de VvKR-reisspecialisten ontvangen? Meld je dan hier aan voor maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \