Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Help jij mee aan een groenere planeet?

Donderdag 25 november 2021

Op vrijdag 26 november is het weer Black Friday, een dag waarop veel mensen massaal de winkelstraten en websites bestormen op zoek naar de beste deals. Trees for All wil graag een tegengeluid laten horen en maken daarom van Black Friday, Green Friday. Het idee hierachter is om op deze dag juist iets terug te geven aan de aarde en te investeren in een groenere planeet. Daarom gaan we met z’n allen tijdens de periode van Green Friday op Groen.

Wil jij je als bedrijf inzetten voor een groene aarde? Dat kan!

Als bedrijf sluit je je aan bij Green Friday en ga je op Groen wanneer je het Green Friday statement van Trees for All naar buiten brengt door:

  • Je logo op Groen te zetten in de periode van Green Friday*
  • Geen Black Friday kortingen aan te bieden, tenzij het kortingen op duurzame producten zijn
  • Je actief in te zetten om bomen te planten via Trees for All

* De logo’s worden toegevoegd aan de Green Friday boom en zullen als animatie wisselen zodat altijd alle logo’s zichtbaar zijn

Doe snel mee via de volgende website: https://greenfriday.nl/wij-gaan-op-groen

https://static.reto.media/vvkrnl/upload-2021/gaat-jouw-bedrijf-op-black-friday-ook-op-groen.png

Samen planten we bomen en verminderen we overconsumptie op Black Friday

Wil jij als reiziger ook graag mee doen aan Green Friday, ook daarvoor hebben we iets leuks bedacht! Via jouw reisorganisatie kun je namelijk minimaal 2 bomen doneren voor máár € 10,--. Jaarlijks doneert VvKR namens al haar reisspecialisten minimaal 125 bomen en elke boom die daarbij gepland wordt helpt de aarde een stukje groener te maken. Samen met jou bouwen we graag verder aan een zo groot mogelijk VvKR bos!

Over Trees for All

Bomen zijn het middel om klimaatverandering tegen te gaan. Trees for All plant bomen in zowel Nederland als het buitenland en heeft als enige organisatie een CBF-keurmerk en compenseert CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Trees for All heeft als missie om wereldwijd zoveel mogelijk bomen te planten en het herstellen van bestaande bossen. Op deze manier dragen zij bij aan meer biodiversiteit, een beter klimaat, en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar ze werkzaam zijn. Aan dit mooie initiatief werkt VvKR natuurlijk graag mee.

Bewust en duurzaam op reis

In 2020 is VvKR dan ook een 2-jarige samenwerking gestaart met Trees for All en werken we samen met onze VvKR-specialisten aan het planten van zoveel mogelijk bomen. Op de website van VvKR hebben we een speciale bomenteller om de groei van het VvKR bos bij te houden. Door de samenwerking met Trees for All willen we onze reisspecialisten en reizigers stimuleren om bewuster of reizen na te denken en hopen we samen bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Verantwoorde reiziger

Wil je graag meer tips over hoe je toch mooie reizen kunt maken maar ook rekening kunt houden met onze prachtige aarde? Lees dan eens onze blog over tips voor de verantwoorde reiziger.

Nieuwsbrief

Met de reisspecialisten van VvKR ga je zo bewust mogelijk op reis. Duurzaam reizen vinden onze reisspecialisten erg belangrijk en ze doen graag iets terug op de bestemmingen die ze aanbieden. Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van onze reisspecialisten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Bomen planten en CO2 afvangen

Bomen

Plant een boom of vang CO2 af en lever zo een positieve bijdrage aan het klimaat!

Bomen
Meer dan bomen geplant

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \