Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR wenst iedereen prettige feestdagen & een heel mooi 2022!

Woensdag 22 december 2021

We zijn heel blij dat er dit jaar in ieder geval toch alweer bijzondere reizen plaats hebben mogen vinden en de wereld langzaamaan weer een beetje open is gegaan.  

Samen met al onze kleinschalige reisspecialisten wensen we dat 2022 voor iedereen een prachtig, succesvol en uiteraard ook heel reislustig jaar wordt! Laten we hopen dat er weer veel droomreizen werkelijkheid mogen worden! ❤ 

Want wat is er nu leuker dan de wereld verkennen? Wereldreizigers weten natuurlijk al lang dat reizen gelukkig maakt. Maar voor degene die nog niet helemaal overtuigd is, het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die geld uitgeven aan ervaringen over het algemeen gelukkiger zijn. Ervaringen leveren namelijk nieuwe herinneringen op die het geluksgevoel langer vasthouden. In onze blog over reizen maakt gelukkig, vind je een aantal redenen waarom reizen je een gelukkig mens maakt.

Voor onze reisspecialisten en hun klanten willen we ook vooral positief vooruitkijken en kijken naar wat wel mogelijk is. Zo hebben we dit jaar maar liefst vier Online Reisbeurzen georganiseerd! Waarbij de VvKR-reisorganisaties vol energie over hun mooiste bestemmingen vertelde, klanten even heerlijk wegdroomde bij de prachtigste sfeerbeelden en inspiratie op konden doen voor hun toekomstige reizen.

We merken ook dat mensen ontzettend graag op reis willen en dat biedt perspectief voor de VvKR als brancheorganisatie maar ook zeker voor onze kleinschalige reisspecialisten. Het is heerlijk om even te onthaasten van ons vaak drukke leven en daarbij nieuwe landschappen en culturen te ontdekken. Wanneer je wat langer vrij neemt van je werk en dagelijkse bezigheden, zorgt dit voor de rust die je zo nodig hebt om er daarna weer volop tegenaan te gaan! Vakantie nemen is dan ook niet voor niets goed voor je! We schreven er een leuke blog over.

Belangrijke ‘cadeau’ tip: Vakantiedagen zijn er om ze op te maken. En om een vakantiedag op te nemen, hoef je geen specifieke reden te hebben. Je hebt ze namelijk al ‘cadeau’ gekregen, je hoeft ze alleen nog maar uit te pakken!

Zoek je nog een mooie bestemming om je vakantiedagen aan te besteden? Kijk dan eens bij de bestemmingen die onze reisspecialisten aanbieden.

Via deze weg willen we jullie allemaal hele fijne Kerstdagen en een gezond 2022 wensen!  

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \