Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Op zoek naar een unieke reis? Bezoek dan de Amsterdamse vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

Maandag 02 januari 2023

Dé beurs voor reizen die net even anders zijn en van de gebaande paden gaan.

Kleinschalige reizen

Op deze beurs vind je reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in unieke reizen met kleinschalige en bijzondere accommodaties. Zij bieden authentieke vakanties en ver weg van met massatoerisme. Kortom: geen kiloknaller vakanties, maar reizen met smaak!

De aanwezige reisspecialisten kennen hun bestemmingen als geen ander en zijn zeer gepassioneerd over de reizen die ze aanbieden. Ze vertellen je hier dan ook vol enthousiasme over! Op deze beurs zijn er ook diverse VvKR reisaanbieders aanwezig. Persoonlijke aandacht staat bij hen centraal. Tevens is de VvKR zelf aanwezig, standnummer 4, en vertellen we je graag meer over ons als branchevereniging.

Reispresentaties over jouw toekomstige vakantiebestemming

Er worden deze dagen ook interessante presentaties gegevens over de mooiste bestemmingen. Heerlijk om alvast even weg te dromen bij jouw toekomstige vakantieland!

Locatie en openingstijden beurs

Deze leuke beurs vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 januari 2023 in het Beurs van Berlage gebouw in Amsterdam. Een prettige locatie met een gezellige sfeer. De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • zaterdag 7 januari van 11.00 tot 18.30 uur 

  • zondag 8 januari van 10.00 tot 18.00 uur

Extra leuk: maak kans op gratis kaartjes voor de Bijzondere Reizen beurs in Amsterdam!

VvKR heeft 5 x 2 gratis toegangskaarten te vergeven. Wil jij daar hier kans op maken? Laat ons dan uiterlijk woensdag 4 januari 2023 per mail weten waarom jij er voor kiest om juist deze Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen te bezoeken.. Je kunt je mailtje sturen naar: info@vvkr.nl met als onderwerp “gratis tickets Bijzondere Reizen Beurs Amsterdam”. Ben er wel snel bij want op is op. De kaartjes zullen verdeeld worden op basis van de eerste 5 mailtjes die binnenkomen.

Website Bijzondere reizen beurs voor meer informatie: https://www.vakantiebeursamsterdam.nl/

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \