Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

De leukste vakantiebeurzen begin 2023

Donderdag 29 december 2022

In januari gaat het vakantiebeursseizoen weer van start. De ideale plek om je te oriënteren op jouw volgende vakantie.

Inspiratie opdoen voor jouw volgende vakantie of reis? Dat kan op verschillende leuke beurzen de aankomende maand, zowel in Nederland als in België.

Er zijn verschillende soorten vakantiebeurzen, ze bieden dus allemaal net wat anders. En doen hun uiterste best een bezoek een bijzondere beleving te maken.

We hebben hier de beurzen voor het komende seizoen voor je onder elkaar gezet. Op deze beurzen zijn ook veel VvKR reisspecialisten aanwezig. Zij hebben weer veel zin om jouw vol enthousiasme te vertellen over hun mooie reisproducten. Op een aantal beurzen is ook VvKR aanwezig met een eigen stand.

Bijzondere reizen beurs in Amsterdam

Dé beurs voor reizen die net even anders zijn en van de gebaande paden gaan. Deze beurs is op zaterdag 7 en zondag 8 januari in het sfeervolle Beurs van Berlage gebouw in Amsterdam. Ook VvKR is hier aanwezig met een eigen stand. Onze ambassadeurs kunnen je alles vertellen over onze branchevereniging en waarom het boeken bij een VvKR reisspecialist een verstandige keuze is.

Kans op gratis toegangskaarten. VvKR heeft 5 x 2 gratis toegangskaarten te vergeven. Lees hier hoe je daar kans op maakt.

Vakantiebeurs in Utrecht

Heb jij zin om alvast weg te dromen bij de mooiste vakantiebestemmingen voor jouw toekomstige bijzondere reis? Bezoek dan de reisspecialisten van VvKR op de Vakantiebeurs in Utrecht. De VvKR kleinschalige reisspecialisten van zijn met een eigen VvKR-Paviljoen én Reistheater prominent aanwezig op deze reisbeurs. Deze vakantiebeurs kun je bezoeken van donderdag 12 t/m zondag 15 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Maak bij een bezoek aan ons VvKR-Paviljoen kans om een reischeque van maar liefst € 500,-- te winnen! Deze reischeque is te besteden bij één van de VvKR reisspecialisten op het Paviljoen. Lees hier hoe je daar kans op maakt.

Bijzondere reizen beurs in Nijmegen

Deze beurs voor bijzondere reizen is speciaal omdat je hier vooral kleinschalige reisorganisaties vindt met een specialistisch reisaanbod. Deze beurs wordt gehouden op zaterdag 21 en zondag 22 januari in de Stevenskerk in Nijmegen.  

Vakantie Expo in Antwerpen

Heb jij reisplannen voor het nieuwe jaar en woon je in de omgeving van Antwerpen of heb je zin in een leuk reisuitstapje? Dan hebben wij een goede tip voor je! Namelijk een bezoek aan de kleinschalige vakantiebeurs in Antwerpen. Van vrijdag 27 t/m zondag 29 januari kun je gezellig langskomen in de Antwerp Expo

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \