Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Martijn Eco Travel

Correspondentieadres

Martijn Eco Travel
Capitool 10
Enschede
Nederland

Martijn Eco Travel

Deze tekst bevat één of meerdere links en zal vervallen!

Martijn Eco Travel organiseert eco pakketreizen voor in het binnen- en het buitenland. Elke kleine eco stap is een stap in de goede richting voor ons klimaat.

Honderd procent eco bestaat niet. Wij doen ons best om de consument te helpen in haar pakketkeuze om eco bewust te handelen.

Kijk naar onze COVIDPROOF activiteiten in eigen land en voor straks in het buitenland. Wij bieden Bed and Breakfast in Verblijf Dinkelland vanaf juli 2021. Wij nemen u tijdens uw verblijf in Dinkelland ook mee naar het Museum Singraven waar de gidsen u prachtige verhalen vertellen over het huis, zijn oorspronkelijke bewoner, het landgoed en de watermolen.  U kunt met ons in uw weekenden de stille Zen wandeling oppakken. Wij lopen mooie routes in Dinkelland, in 't Gooi, op de Veluwe, door de Soester Lange Duinen en door de Zandvoortse Duinen met een lunch of picknick moment in de natuur.  https://MartijnEco-Travel.com organiseert mooie wandelmomenten ook in Dinkelland. In Dinkelland kunt ook een fiets of motor of auto bij ons reserveren voor uw mooie tocht in de omgeving of over de Duitse grens naar het plaatsje Nordhorn.

Wij werken met andere collega partnerbedrijven om van jouw vakantie een mooie belevenis voor je te maken.

Bij code goren en geel, kunt met ons reizen naar o.a. Eco Monaco, Eco Mexico, Eco Malediven, Eco Ibiza, Eco Aruba, ook voor uw trouwdag of huwelijk

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug