Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Martijn Eco Travel

Correspondentieadres

Martijn Eco Travel
Meentweg 42
Blaricum
Nederland

Martijn Eco Travel

Martijn Eco Travel organiseert eco pakketreizen voor in het binnen- en het buitenland. Elke kleine eco stap is een stap in de goede richting voor ons klimaat.

Honderd procent eco bestaat niet. Wij doen ons best om de consument te helpen in haar pakketkeuze om eco bewust te handelen.

Kijk naar onze huidige COVIDPROOF mogelijkheden in eigen land. Wij bieden op dit moment, motortoer naar campings in Nederland, de tent en poratble wc zetten wij voor je neer en de motor, een BMW of Suzuki staat voor je klaar. U kunt met ons in uw weekenden wandelen langs mooie routes in 't Gooi en op de Veluwe, met een lunch of picknick moment in de natuur of bij de plaatselijke horeca. U kunt bij ons 'n mooie boot (stille boot), huren inclusief maaltijd of verblijf om de stille natuur op te zoeken in Nederland.

Wil je in eigen tuin vakantie vieren, ook dan ben je bij ons op het goede adres. Wij brengen gedurende een hele week een land naar je tuin, onze cateraars verwennen je met heerlijke, typische, inheemse gerechten van dat land, een massagestoel of een zuinige sauna of een milieuvriendelijke whirpool wacht op je.  De dans uit jouw favoriet land heb je onder de knie, na bezoek en mooie presentatie van de dans. Uiteraard kun je ook wegzwijmelen tijdens vertoon van een mooie film over jouw favoriet, eco vakantieland. Wij werken met andere collega partnerbedrijven om van jouw vakantie een mooie belevenis voor je te maken.

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug