Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Martijn Eco Travel


Correspondentieadres

Martijn Eco Travel
Capitool 10
Enschede
Nederland

Https://www.MartijnEco-Travel.Com
0622226816
martijnseminar2009@gmail.com

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 20009

Martijn Eco Travel

Martijn Eco Travel organiseert eco pakketreizen voor in het binnen- en het buitenland. Elke kleine eco stap is een stap in de goede richting voor ons klimaat en planeet.

Honderd procent eco bestaat niet. Wij doen ons best om de consument te helpen in haar pakketkeuze om eco bewust te handelen.

Kijk naar onze eco activiteiten in eigen land en in het buitenland. Wij bieden Bed and Breakfast in Verblijf Dinkelland vanaf juli 2021. Wij nemen u tijdens uw verblijf in Dinkelland ook mee naar het Museum Singraven waar de gidsen u prachtige verhalen vertellen over het huis, zijn oorspronkelijke bewoner, het landgoed en de watermolen.  U kunt met ons in uw weekenden de stille Zen wandeling oppakken. Wij lopen mooie routes in Dinkelland, in 't Gooi, op de Veluwe, door de Soester Lange Duinen en door de Zandvoortse Duinen met een lunch of picknick moment in de natuur.  

Wij werken met andere collega partnerbedrijven om van jouw vakantie een mooie belevenis voor je te maken.

U kunt ook met ons reizen naar o.a. Eco Monaco en omgeving, Eco Zwitserland, Portugal met zijn Pousadas, Spanje met Segovia, Ibiza, Mexico, Malediven,  Bali, Eco Bonaire, Curacao en Ruanda.

Wij zijn graag buiten met onze activiteiten op het land en op zee en streven wij ernaar om je iets meer eco bewust te maken voor onderwater natuur en natuur op het land. Aanbid, aanschouw op grote afstand.

Per 1 Augustus 2023 verhuizen wij naar Nordhornsestraat 35, postcode 7591 BD, Denekamp

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \