Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Undiscovered


Correspondentieadres

Undiscovered
Binckhorstlaan 36 - Unit M3 05
Den Haag
Nederland

www.undiscovered.nl
+31881601600
info@undiscovered.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 13043

Undiscovered

Undiscovered is dé specialist in individuele rondreizen naar bijzondere verre bestemmingen. De reizen van Undiscovered worden op maat samengesteld naar jouw wensen, waardoor elke reis uniek is. Waar andere reisorganisaties je het land laten zien, laat Undiscovered je het land beleven! Bekijk het uitgebreide aanbod en vraag een offerte aan voor jouw reis op maat.

Discover more

Een reis is een ontdekking, een ervaring vol unieke belevingen en onverwachte ontmoetingen. Daarom is elke reis zo´n geweldig hoogtepunt in het leven. Undiscovered biedt uitzonderlijke belevingen in ongerepte bestemmingen en is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat, weg van de massa en geheel naar jouw wens. Wij kennen de onontdekte routes, locaties en bieden je buitengewone ontmoetingen aan, waardoor elke reis een erg bijzonder karakter krijgt. Al onze reizen zijn op basis van privé vervoer, hierdoor heb je meer vrijheid tijdens de reis om het land echt te beleven. Ontdek vandaag nog de wereld van Undiscovered.

Unieke belevingen

Met Undiscovered kun je fantastische belevingen meemaken, waardoor jouw droomreis een onvergetelijke ervaring wordt. Dompel onder in het vriendelijke lokale leven van Borneo, geniet in de Filipijnen van paradijselijke schoonheid op een van de eilanden van Palawan, ontdek de oude koningssteden en indrukwekkende tempelcomplexen van Sri Lanka, maak een enerverende trekking dwars door de weidse vlaktes in Madagascar, ga op zoek naar chimpansees en berggorilla's in Oeganda of beklim een actieve vulkaan in Réunion. Bekijk onze website voor velen andere unieke belevingen en start met het plannen van jouw reis! 

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \