Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Op zoek naar een betrouwbare reisorganisatie?

Ben je op zoek naar een betrouwbare reisorganisatie voor jouw vakantie? VvKR is een vereniging waar zich nu 413 reisspecialisten verenigd hebben en waarbij alle leden die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een reisgarantieregeling zoals STO-GarantGGTO, VZR Garant of SGR. Dit wil zeggen dat je verzekerd bent wanneer de touroperator waar je jouw vakantie geboekt hebt failliet gaat, je krijgt dan de vooruitbetaalde reisgelden terug. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij één van onze aangesloten leden kunt boeken.

Tevens hebben al onze reisspecialisten die pakketreizen aanbieden ook een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties/touroperators. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren. 

Boek je bij één van onze reisspecialisten, dan reis je over het algemeen in kleine groepen of op individuele basis en overnacht je in vaak leuke authentieke accommodaties op bijzondere locaties, en dit alles met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Onze reisspecialisten onderscheiden zich met hun reisorganisatie door hun betrokkenheid en expertise. Of je nu voor je vakantie een bijzondere trektocht in de Himalaya boekt of een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Zuid- Afrika, we vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod vertrouwde en bekende reismerken op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar je zoekt op bestemming of reisthema, is dan ook de perfecte start van jouw vakantie!

Een greep uit onze reisspecialisten

Bekijk alle 413 leden


Nieuws

Waar haal je een Corona PCR-test met korting via VvKR reisorganisatie?

Maandag 14 juni 2021

Gelukkig is het inmiddels weer mogelijk om naar diverse landen te reizen. Hoe fijn is dat! Wel gelden er voor verschillende landen en airlines nog bepaalde eisen aan het toelaten van reizigers. Zoals het laten zien...

Lees verder
Groep kleinschalige reisorganisaties starten petitie om compensatie

Donderdag 06 mei 2021

Een groep kleinschalige reisorganisaties is deze week een petitie gestart om de overheid te vragen om compensatie. In Nederland worden veel branches die geraakt zijn door de coronamaatregelen gecompenseerd door de...

Lees verder
Toeristische sector blijft grote behoefte aan jong talent hebben

Woensdag 05 mei 2021

Innovatieve studenten nu nodig voor toerisme en recreatie Toerisme en recreatie zijn kansrijke sectoren van onze economie. De gastvrijheidssector is economisch gezien al groter dan de sector landbouw en over een...

Lees verder

Bomen planten en CO2 compenseren

Bomen

Plant een boom of compenseer CO2 en lever zo een positieve bijdrage aan het klimaat!

Bomen
Meer dan 350 bomen geplant

Controleer of een reisorganisatie is aangesloten bij VvKR; je vindt hier alle 413 leden. Of wil je zoeken op een bepaalde bestemming?

Onterecht gebruik VvKR logo

Onderstaande reisorganisaties zijn niet meer aangesloten bij VvKR, maar voeren ten onrechte het VvKR logo.