Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Actief en sportief ontspannen op reis

Maandag 05 augustus 2019

Op vakantie hoef je je natuurlijk niet te beperken tot luieren op het strand of tot het lezen van een goed boek in je hangmat. Ook leuk, maar de vakantie is juist een goede periode om lekker actief bezig te zijn. In de warme zomerzon of juist als er veel sneeuw ligt. Alleen, om je hoofd leeg te maken. Of gezellig met z'n tweeën. Liever met een groep vrienden of het hele gezin plezier beleven? Kan ook.

Lekker actief!

Heerlijk wandelen in de frisse buitenlucht. Mountainbiken door de prachtige natuur. Kanoën over de rivier. Een rondje golf spelen op een topbaan met uitzicht over zee doe je tijdens een Golfreis. Surfen in de branding, of eerst even oefenen op het droge misschien. Fietsen door authentieke dorpen in de tropen. Of genieten van de kleurrijke onderwaterwereld tijdens een duikvakantie.Goed voor je

Wat je ook gaat doen, een actieve of sportieve vakantie is goed voor je. Kun je niet kiezen of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem eens een kijkje bij één van de vele VvKR-reisspecialisten voor tips en ideeën. Wedden dat je na een actieve vakantie weer volzit met nieuwe energie en frisse ideeën. 

 

Nieuwsbrief

Dit en nog veel meer mooie en kleinschalige reizen boek je veilig en vertrouwd bij de reisspecialisten van de VvKR. Kijk daarom eens bij de bijna 400 VvKR reisspecialisten voor een reis van je leven. Op de pagina Reisthema’s vind je snel een eenvoudig de reisspecialisten voor elk land. 

Bij de reisspecialisten van de VvKR boek je veilig en vertrouwd jouw allerleukste vakantie. Wil je ook elke maand de laatste acties en aanbiedingen van de VvKR-reisspecialisten ontvangen? Meld je dan hier aan voor maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \