Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Een gelukkig, gezond en reislustig 2023!

Zondag 01 januari 2023

Op naar een jaar vol nieuwe kansen & reisdromen, die hopelijk volop uit mogen komen! 
Gelukkig merken we dat de reislust weer geheel terug is en dat vele van jullie niet kunnen wachten om kennis te maken met nieuwe tradities en gewoontes, unieke landschappen, het leren kennen van andere mensen, afgewisseld met het op zoek gaan naar speciale dieren en tropische stranden om al deze indrukken op je in te kunnen laten werken. 

Onze reisspecialisten kunnen niet wachten om je daarbij te helpen en staan ook in het nieuwe jaar weer vol passie en enthousiasme voor je klaar! 

Zoek je nog een mooie bestemming om je vakantiedagen aan te besteden? Bezoek dan één van de Vakantiebeurzen die begin 2023 worden georganiseerd. Wil je weten welke je de komende periode kan bezoeken? Lees dan onze blog De leukste vakantiebeurzen begin 2023. De komende twee weken kan je alvast je reishart ophalen bij de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam en natuurlijk op de grote Vakantiebeurs in Utrecht, waar VvKR met een eigen VvKR-Pavijoen staat.

Begin je jouw oriëntatie liever online? Zoek dan eens op deze website via bestemming of thema voor leuke inspiratie en een bijbehorende reisspecialist.

Wij wensen je een reislustig 2023!

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \