Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Yared Tour & Travel


Correspondentieadres

Yared Tour & Travel
Rijksstraatweg 11
Ubbergen
Nederland

www.yaredtour.com
+31248442084
yaredtour@fair2.org

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18104

Yared Tour & Travel

Yared Tour&Travel is een echte specialist voor reizen naar Ethiopië sinds 2005, met een kantoor in Nederland en Ethiopië.

Met Yared kun je heel direct je ideale reis naar Ethiopië samenstellen, met een ervaren team van mensen in beide landen. Je vindt een aantal voorbeeldreizen op onze site, maar elke gewenste route naar noord, zuid, oost en west is mogelijk. We adviseren je graag persoonlijk over de ideale route en de invulling van de reis. Reizen kan per 4x4 met goede chauffeur/gids, maar ook deels met openbaar vervoer en lokale gidsen of met meerdaagse trekkings.

Reizen door Ethiopië is een ware ontdekking omdat het zoveel verschillende hoogtepunten kent, maar liefst 9 Unesco sites! En het is volgens velen het meest verwelkomende land wereldwijd. Het cultuur-historische noorden, de etnische stammen in het zuiden en de grootse diversiteit aan natuur en landschappen zijn de meest bezochte gebieden. Ook naar de weinig ontdekte gebieden nemen we je mee en we brengen je graag in contact met de lokale bevolking en hun culturen.

Onze specialiteit ligt in onze goede contacten met de bevolking, vanwege de jarenlange ervaring en onze visie op reizen. Daardoor kunnen we je net iets meer van het land laten zien, op duurzame en eerlijke wijze. We kiezen heel bewust voor onze partners. Zo kunnen we alle soorten reizen met respect voor de lokale cultuur en natuur organiseren; van eenvoudig tot luxe. Maak bijvoorbeeld kennis met de trekkings in de Omo Vallei, de koffietour in Kaffa of met de homestays. 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \