ALV 2017, vrijdag 17 maart 2017

Locatie: ´t Veerhuis in Nieuwegein

  • Kort verslag genomen besluiten en vorderingen vernieuwde website

Notulen ALV 17 maart 2017

Aanbiedingen voor VvKR leden

Kennismiddag

Nieuwsbrief

Ledenvergaderingen

ALV 2016 en lustrum VvKR

Op 15 april 2016 bestond onze vereniging 5 jaar en dat hebben wij gevierd in combinatie met onze Algemene Ledenvergadering bij een prachtige locatie in het Groene Hart, Kameryck in Kamerik. 

ANVR

(25jan17) Er zijn 50 reisorganisaties geïnteresseerd om zich aan te sluiten bij een collectief van VvKR bij ANVR. We hebben besloten het initiatief door en de exacte kosten op een rij te zetten. De organisaties die mee willen doen, hebben een wat hogere omzet dan eerder ingeschat. Daarmee komt het startbedrag op ten minste €120 per organisatie voor het eerste jaar, alleen voor het ANVR lidmaatschap. Daarnaast geldt het VvKR lidmaatschap van €100. In totaal betaal je dus zeker €220 per jaar. Gekeken wordt of er een staffel kan komen op basis van omzet omdat we juist door de grotere organisaties in een hogere kostenstructuur bij de ANVR terechtkomen.

Op 31 januari spreekt Meeùs met Allianz over de mogelijkheden van een voordeligere verzekering tegen de voorwaarden van ANVR. Ook leggen we hen voor wat de mogelijkheden zijn voor een calamiteitenverzekering.

In februari komen we bij jullie terug met de definitieve tarieven voor het aanvullende lidmaatschap van ANVR.

Deze informatie zal alleen gestuurd worden naar reisorganisaties die hebben aangegeven interesse te hebben. Nog niet aangemeld maar toch wel interesse? Stuur een e-mail naar info@vvkr.nl

klein klein klein

Garantie geregeld

Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen. Een groot aantal organisaties geeft ook op haar niet-pakketreizen garantie. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin u kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.

Waar komt u ons tegen?

 

 

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig

Onze leden

Controleer hier of een reisorganisatie is aangesloten bij de VvKR. U vindt hier alle 299 leden van de VvKR op alfabetische volgorde. Wilt u zoeken op een bepaalde bestemming? Ga dan naar het reisportaal.

Mocht uw reisorganisatie wel ons logo voeren, maar niet in deze lijst staan, dan ontvangen wij daar graag melding van.

Contactgegevens

Ons mailadres is: info@vvkr.nl

U kunt bellen met het bestuur tijdens kantooruren:

  • Marleen Nijdam
    06-48619133

De Vereniging heeft haar zetel in Kortenhoef
KvK nummer: Arnhem 52534839