Kleinschalige reisorganisaties verenigd

Reisspecialisten hebben hun krachten gebundeld binnen VvKR. Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme. U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.

klein klein klein

Garantie geregeld

Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen. Een groot aantal organisaties geeft ook op haar niet-pakketreizen garantie. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin u kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.

Waar komt u ons tegen?

 

 

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig

Onze leden

Controleer hier of een reisorganisatie is aangesloten bij de VvKR. U vindt hier alle 287 leden van de VvKR op alfabetische volgorde. Wilt u zoeken op een bepaalde bestemming? Ga dan naar het reisportaal.

Mocht uw reisorganisatie wel ons logo voeren, maar niet in deze lijst staan, dan ontvangen wij daar graag melding van.

Contactgegevens

Ons mailadres is: info@vvkr.nl

U kunt bellen met het bestuur tijdens kantooruren:

  • Peter Guijt
    020-2221767

De Vereniging heeft haar zetel in Kortenhoef
KvK nummer: Arnhem 52534839