Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Voorjaarsreiskriebels

Zaterdag 16 april 2022

Het zonnetje schijnt en de bloemen staan in bloei, dat geeft altijd zo’n lekker voorjaarsgevoel. Bij ons begint het dan ook te kriebelen om er heerlijk op uit te gaan. Heerlijk in eigen land, dichtbij huis in Europa of een verre bestemming!

Er zijn zo veel leuke mogelijkheden! Ga lekker wandelen en trek de natuur in. Houd je ogen open voor alles wat groeit en bloeit. Of wat dacht je er van om waar ook ter wereld even heen en weer te zwieren op een schommel. In het bos, boven de rijstvelden, in de zee, op het strand… Een heerlijk vrij gevoel met de wind door je haren en de zon op je gezicht.  

Buiten Europa op vakantie. Het kan weer!

Het is inmiddels weer makkelijk om buiten Europa op vakantie te gaan. En dat merken onze verre reisspecialisten, ze zijn weer druk met boekingen. Veel reizigers staan te springen om de wereld ontdekken, want zeg nou zelf: de wereld ontdekken is toch één van de mooiste dingen die er is?

Je leert meer over de verschillende tradities en gewoontes van andere landen en doet herinneringen op om nooit meer te vergeten. De verre bestemmingen verwelkomen je met open armen.

Wil je even wegdromen bij de mooiste ver weg bestemmingen? Neem dan eens een kijkje op ons YouTube kanaal. Mooiste Onze reisspecialisten inspireren je met filmpjes op de mooiste bestemmingen.

Ga op vakantie in Nederland

Dat een vakantie in eigen land ook zeker een leuk idee is hebben we de afgelopen twee jaar gemerkt. We deelden al regelmatig tips over hoe verrassend Nederland als vakantieland is. Bovendien is Nederland natuurlijk de ideale bestemming voor korte vakanties, weekendjes weg of  micro-avonturen. Diverse VvKR-reisspecialisten bieden unieke en actieve reizen aan in eigen land. Ideaal om Nederland een keer op een andere manier te ontdekken.

De leukste bestemmingen in Europa

Europa is gevarieerd en uniek en biedt een oneindige mogelijkheid aan vakantiebestemmingen. Dus wil je er graag op uit, maar niet naar een verre bestemming? Dan is Europa een fantastische optie. Nog leuker is als jouw vakantie net even anders is en daar kunnen de VvKR-reisspecialisten je prima bij helpen.

Onze reisspecialisten stellen reizen samen naar landen die net even ander zijn. Bovendien wijken zijn graag van de gebaande paden af. Dit levert unieke vakanties en ontdekkingen op. Want hoe gaaf is het om een vakantie te maken naar een bijzonder Europees land waar je niet zo snel aan denkt.

Een vakantie in Europa heeft nog een ander voordeel, het is de ideale gelegenheid om kleinschalig en duurzaam op reis te gaan. Denk aan kortere reisafstanden en de vele mogelijkheden om je bestemming te bereiken met de trein. Terwijl je relaxed achteroverleunt kan je volop genieten van het uitzicht op het Europese landschap en je even helemaal niets hoeft! Je vakantie is al begonnen.

Duurzaam op vakantie

Met de trein reizen is bovendien ook nog eens een duurzame manier van reizen! Naast kiezen voor duurzaam vervoer zijn er ook nog andere mogelijkheden om je reis duurzamer te maken en zo duurzaam te genieten van je vakantiebestemming?

Heb jij na deze leuke reisideeën ook weer zin om op reis te gaan? Onze kleinschalige reisspecialisten staan te trappelen van enthousiasme om jou te helpen bij het plannen van een fantastische reis. Zoek op jouw favoriete bestemming en / of reisthema en vind zo jouw persoonlijke reisorganisatie!

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \